Styling en fotografie workshop Instagram voor jouw bedrijf Binti Home - foto door Esther Steenvoorden
Foto: Esther Steenvoorden

Hoe maak je de mooiste foto’s voor Instagram? En hoe zorg je dat deze foto’s een weerspiegeling zijn van jouw stijl, jij als persoon of van jouw bedrijf? Ik ga jou helpen met deze fotografie en styling workshop! Styling en fotografie is namelijk iets waar ik zoveel energie uit haal én het is zo belangrijk geweest voor de groei van mijn bedrijf.

Fotografie en styling workshop

Ondernemen is persoonlijk. Jouw bedrijf is dan ook een weerspiegeling van wie jij bent. Want je bent jouw onderneming waarschijnlijk gestart vanuit een passie. Of je nou een winkel hebt, grafisch vormgever bent, werkt als stylist of juist als online ondernemer met een blog of online shop, een eigen visuele identiteit is ontzettend belangrijk. En daarbij horen eigen gemaakte persoonlijke foto’s die jouw bedrijf weerspiegelen. Daarom heb ik deze styling en fotografie workshop ontwikkeld.

In de afgelopen 10 jaar dat ik onderneem met Binti Home heb ik geleerd hoe belangrijk het is om een eigen unieke beeldstijl te hebben ofwel een unieke visuele identiteit. Ik heb aan de meest prachtige projecten mogen werken waar ik ontzettend gelukkig van word. Styling en fotografie hebben hier een hele grote rol bij gespeeld. Door het visueel maken van mijn bedrijf, mijn stijl én een kijkje te geven in mijn leven als stylist heb ik mijn bedrijf Binti Home kunnen laten groeien tot een succesvolle onderneming. Ik geloof erin dat als jij onderneemt vanuit jouw hart en dichtbij jezelf blijft, je op deze manier een duidelijk verhaal naar buiten kan brengen én echt kan doen waar je blij van wordt. Door te laten zien wie jij bent, wat jij kan bieden en hoe je dat doet komen de opdrachten en klanten op jouw pad.

Styling en fotografie workshop Instagram voor jouw bedrijf Binti Home - foto door Esther Steenvoorden

1-op-1 aan de slag

En nu wil ik jou helpen om ook jouw eigen unieke beeldstijl te creëren en zo je online zichtbaarheid te vergroten. Samen gaan we aan de slag met content creatie voor jouw website en social media kanalen. Ik ga je leren hoe je de mooiste foto’s maakt die echt bij jouw bedrijfsstijl passen. Denk aan styling, wat voor type fotografie maar ook de nabewerking. Aan het einde van deze styling workshop is de basis van jouw visuele identiteit gelegd en kan je zelf verder aan de slag. De workshop kost €595 inclusief 21% btw en bestel je in de online shop Je ontvangt een factuur en is dus fiscaal aftrekbaar

Goed om te weten dat deze cursus voor iedere ondernemer is, dus of je nou een stylist bent, grafisch vormgever, schrijver, een winkel hebt of een bakkerij, dat maakt niet uit. En het maakt ook niet uit of je een onderneming wil gaat starten of al jaren bezig bent. Ik heb zin om samen met jou aan de slag te gaan!

In deze styling workshop leer je:

 • … hoe je een bedrijfsstijl creëert : wie ben jij, wat doe je en hoe wil je dat laten zien?
 • …het creëren van beelden die bij jouw bedrijf passen, we gaan aan de slag met styling in jouw huis, werkplek of winkel
 • … hoe je balans creëert, aan de slag gaat met styling en hoe je jouw bedrijfsstijl goed doorvoert in styling
 • fotograferen met je smartphone
 • …hoe je de foto’s kunt bewerken
 • … hoe je een constante en sfeervolle Instagram feed/ website maakt wat echt een weerspiegeling is van jou en jouw bedrijf
 • We gaan brainstormen over heel veel content ideeen waar je mee aan de slag kan

Business workshop: Visualize & Create

En hoe gaan we dat doen? Hieronder een korte opsomming van de stappen die we nemen in deze workshop. Mocht je meer informatie willen of vragen hebben, stuur mij dan gerust een mailtje

 • Social scan: Ik geef advies voor jouw website en social kanalen
 • Kennismaking door een Face-call via Zoom
 • Moodboard maken: Het visualiseren van jouw bedrijf en identiteit
 • CREATE DAY: We spreken af in jouw huis, winkel, werkplek of studio om hier samen een halve dag aan de slag te gaan. In 4 uur tijd gaan we foto’s maken. We gaan sfeerhoekjes stylen met jouw eigen spullen, dit fotograferen we én ik leer je hoe je de foto’s makkelijk kan bewerken. De foto’s kan je maken met je telefoon (en bewerken met je telefoon) of met een camera en ook bewerken met de telefoon. Je kan in deze 4 uur al je vragen stellen en aan het einde van de workshop is de basis gelegd voor jouw visuele identiteit waarmee je zelf verder aan de slag kan gaan.

Deze fotografie en styling workshop is eventueel uit te breiden met meerdere 1 op 1 gesprekken via Zoom of live. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn dan kan je via info@binti-home.nl meer informatie opvragen.

Styling en fotografie workshop Instagram voor jouw bedrijf Binti Home - foto door Esther Steenvoorden

Waarom is een eigen visuele identiteit zo belangrijk?

Ik wil jou heel graag helpen met het creëren van jouw visuele identiteit. Mocht je toch nog met de vraag zitten waarom een eigen visuele identiteit zo belangrijk is, lees dan onderstaand artikel. Je zal zien dat ik ontzettend veel aan heb gehad om mijn eigen foto’s te maken en zo een eigen beeldstijl te ontwikkelen. Ik werd herkend, mijn bedrijf is gaan groeien én ik heb aan hele gave projecten mogen werken voor o.a. Bloomon, Flexa, Stek Magazine, Vtwonen, Zenza en meer.

FAQ

Hier nog wat antwoorden op de meest gestelde vragen over deze styling en fotografie workshop:

 • Volg ik deze workshop alleen of mag mijn zakenpartner ook mee doen?

In principe is dit een 1-op-1 workshop. Het is voor zelfstandig ondernemers, als jij samen met iemand anders onderneemt kunnen jullie uiteraard samen de workshop volgen. Mocht het gaan om mensen die in dienst zijn, of een bedrijf met meerdere werknemers dan wordt er een pakket samengesteld. Mail gerust voor meer informatie!

 • Hoelang duurt de styling workshop?

We hebben eerst contact via face-call, dit kan via Zoom of Skype. Dit duurt 45/60minuten, zo leer ik jou en jouw bedrijf kennen en weet ik aan welke punten we gaan werken. Na dit gesprek ga je zelf aan de slag met een moodboard welke je naar mij toe mailt. Vervolgens plannen we de Create Day in, dit duurt 4 uur.

 • Kan ik hierna zelf aan de slag?

Ja dat is mijn doel! Omdat we van te voren eerst een plan hebben opgesteld is 4uur voldoende om jou de styling en fotografie te leren. Uiteindelijk is styling persoonlijk, maar ik ga je begeleiden en tips geven wat het beste bij jouw stijl en bedrijf past.

 • Moet ik een camera hebben of kan ik ook mijn smartphone gebruiken?

Het kan allebei! Of je nou met de camera fotografeert of met de smartphone, met beiden kan je mooie foto’s maken. Belangrijk om te weten is dat dit geen uitgebreide fotografiecurus is. Ik leer je de basis tip en tricks om met de camera of smartphone aan de slag te gaan. We fotograferen met daglicht.

 • Wat heb ik nodig voor deze Styling en fotografie workshop?

Jouw camera of smartphone, daarnaast gaan we de foto’s nabewerken in Lightroom. Dit is een app die je kan installeren op je smartphone voor €4,99. Je kan hem ook op de laptop installeren alleen is dit wel een iets grotere investering. Je kan de foto’s van je camera ook op je telefoon zetten en daar nabewerken. Dit raad ik aan, zo kan je de foto’s meteen op Instagram plaatsen.

 • Krijg ik een factuur?

Je besteld de styling en fotografie workshop in mijn online shop. Je ontvangt vervolgens een factuur waar de 21% btw op staat.