Flowers in my home and another trip to Cairo

 

Dit weekend helaas even geen styling video, de afgelopen week is zo ontzettend druk geweest met projecten dat ik het mij niet gelukt is de video te editen. De video zal daarom volgende week zaterdag online komen. Waarom ik het zo druk heb?…

Unfortunately no new video online this weekend, the past week has been so busy with projects that I did not succeed to edit the video. The video will therefore come online next saturday. What I did the last weeks…?

Ondernemen in Caïro

Zoals jullie wellicht weten ben ik van november tot half januari in Caïro geweest om te werken aan mijn eigen collectie vloerkleden en stylingprojecten voor merken en interieurs. Ik heb al een aantal mooie producten meegenomen zoals mijn eigen vazen genaamd Olla maar ook kussens van Inca & Co waarvan ik zelf de stoffen heb mogen samenstellen. Aanstaande donderdag vertrek ik weer naar Caïro om verder te gaan met mijn eigen collectie. Ik zal vier weken in Caïro verblijven en er staan al veel mooie afspraken en projecten op de planning. Uiteraard ga ik jullie op de hoogte houden, én een mooie weekvlog online plaatsen van mijn tijd in Caïro.

As many of you might know I was spending my time in Cairo from November to mid-January to work on my own collection of carpets and styling projects for brands and interiors. I have already brought some great products with me like my own vases called Olla but also Inca & Co pillows which I myself have been able to collect myself. This next Thursday I will travel to Cairo again to continue with my own collection. I will stay in Cairo for four weeks and I already have some nice appointments and projects planned. Of course I‘m going to keep you informed, and will make a nice weekvlog of my time in Cairo!

Styling met bloemen wit grijs aubergine ©BintiHome

Vazen bloemen styling ©BintiHome

Styling met bloemen in huis

Een van mijn opdrachtgevers in HEMA. Al een tijdje blog ik voor HEMA en ook deze foto’s heb ik gemaakt voor een serie ‘Styling met vazen’. Ik vind deze foto’s mooi passen bij mijn verhaal over Egypte door de warme natuurlijke tinten, de originele mini Olla in het midden en de Arabische tegel. Het kleurenpalet van wit, grijs en zacht aubergine vind ik erg mooi. Dit kleurenpalet is mooi toe te passen in een kleine styling settings zoals op mijn trolley maar ook zeker in bijvoorbeeld de slaapkamer!

One of my clients is HEMA. For a while I blog for HEMA blog and these pictures I made for a ‘Styling with vases” series. I think these pictures fit nicely in my story about Egypt because of the warm natural tones, the original mini Olla in the middle and the Arab tile. I like the color palette of white, gray and soft purple/mauve. This color palette is nice to apply in little styling settings like on my trolley but  also nice for example the bedroom!

Styling met bloemen wit grijs aubergine ©BintiHome

Nieuwe projecten voor Binti Home

Naast de plannen die ik in Egypte heb gaat mijn werk hier wel gewoon door. Zo heb ik weer twee fotoshoots gedaan voor Stek Magazine en ga ik de aankomende dagen ook nog twee verschillende fotoshoots doen. Daarnaast heb ik een intake gehad voor maar liefst twee interieurontwerpen voor verschillende woningen in Amsterdam en heb ik al plannen gemaakt voor projecten in April. Daarnaast gaat mijn online shop erg goed en komen er mooie nieuwe merken bij te staan. Het is druk maar wel ontzettend leuk! Blijf mij volgen op instagram en abonneer je op mijn youtube kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s/vlogs! Fijne zondag!

I will go to Egypt this next thursday but my projects here in Holland are still going on. I did some photoshoots for Stek Magazine and will do two more shoots this next week. Also I had two really nice meetings about two new interiordesings for homes in Amsterdam. Also I have already made some plans for april. My onlineshop is also going really well and the following weeks I will add more beautiful products. There’s a lot going on but so nice! Follow me on instagram to stay up to date and subscribe on my youtube channel to stay up to date for the latest video’s. Have a lovely sunday!

Vazen bloemen styling ©BintiHome

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Bewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.