Tadaa! Daar is hij dan: ons washok in tropische sferen. Het is toch een ultiem vakantiegevoel zo? Ik ben echt super blij met deze nieuwe sfeer en vooral trots hoe snel we dit gerealiseerd hebben! Bekijk vooral ook even de voor en na foto’s in deze blog, de kracht van kleur!

Wasruimte makeover met Beko ©BintiHome-2-2

Beko wasmachine met AquaTech

In deze eerdere blog deelde ik al mijn plannen voor onze wasruimte make-over. De saaie witte ruimte was toe aan meer kleur en stijl. Het uitgangspunt voor deze restyling was onze nieuwe Beko wasmachine met AquaTech, een stijlvolle wasmachine met verrassende functies. En zo’n stijlvolle wasmachine vraagt om een stijlvolle ruimte toch ;)

Inplaats van het draaien van de trommel wordt de kleding gewassen door de kracht van het water. Hierdoor is de was tot 50% sneller klaar maar wel met hetzelfde resultaat. Ook is deze AquaTech functie zachter voor de kleding. Wat ik ook tof vind is dat de trommel oplicht zodra je de wasmachine aan zet. Er komt geen daglicht in dit washok en vooral ’s avonds vind ik dit erg handig. Ook heeft deze wasmachine een stoomfunctie om vlekken te verwijderen en een HomeWhiz knop waarbij je de wasmachine met je telefoon kan bedienen.

Wasruimte makeover met Beko ©BintiHome-3

Tropische sferen in de wasruimte

Ik ben gek op voor en na foto’s. En dit is wel echt een flinke make-over geworden he? Ik deelde eerder drie moodboards voor de wasruimte en jullie gingen massaal voor de eerste sfeer met roze tinten, snap ik ook wel! Maar, omdat we die tinten al veel in de woonkamer gebruikten wilde ik nu voor wat meer groentinten gaan én zo echt een tropische sfeer creëren. Het gevoel alsof ik op vakantie ben. Zo wordt wassen helemaal leuk ;)

In 4 stappen een washok make-over

Om onze saaie wasruimte om te toveren tot een washok in tropische sferen heb ik 4 stappen genomen. Zo zie je dat je in een handomdraai zoveel meer sfeer kan creëren:

01. Nieuwe wasmachine hihi – Ja dit was toch echt wel de aanleiding om de ruimte nu echt eens een uitnodigende uitstraling te geven. Omdat ik bijna dagelijks was is dit echt de perfecte wasmachine voor ons gezin. Juist omdat er zoveel verschillende programma’s zijn, zowel de korte programma’s als extra programma’s die je kan downloaden (voor bijvoorbeeld knuffels of handdoeken).

02. Een nieuwe vloer. Ik heb vinyl neergelegd in een hongaarse punt en dit brengt meteen zoveel sfeer in de ruimte. Ik koos voor vinyl omdat het makkelijk te leggen is én gemakkelijk schoon te maken.

03. Kleurtje op de muur. Ik heb de wand achter de kast groen geverfd (Binti Cactus) en het wandje achter de wasmachine inclusief het schuine gedeelte behangen. Dit behang had ik eerlijk gezegd al een tijd liggen en kon in ons vorige huis geen bestemming ervoor vinden. En nu dacht ik: dit is perfect!

04. Woonaccessoires om het af te maken. Voorheen was de kast nogal een rommeltje. Ik geef eerlijk toe dat ik het voor de foto nog wat heb opgeruimd. Maar door het gebrek aan praktische opbergmogelijkheden bleef dit toch steeds een rommeltje. Ik haalde wat grote opbergbakken waar ik zowel het wasmiddel maar ook het beddengoed opgevouwen in opberg. Het ziet er leuk uit en staat netjes.

Maar ook mag groen niet ontbreken. Ik koos voor een grote nepplant omdat hier verder geen daglicht binnenkomt, maar het maakt wel de tropische sferen in het washok compleet!

Wasruimte makeover met Beko ©BintiHome-1-2
Wasruimte makeover met Beko ©BintiHome-2

Productplus actie

Ben jij ook toe aan een nieuwe wasmachine? Van 1 april t/m 31 mei loopt er een productplus actie op Beko wasmachines met de functies AutoDose en AquaTech. Na aankoop van een promotiemodel ontvang je gratis 6 maanden Ariel wasmiddel en Lenor wasverzachter cadeau.

Na de levering van de wasmachine ben ik meteen gaan wassen en ik ben erg enthousiast. Ik ben uiteraard benieuwd naar de verschillende programma’s en functies. Dit ga ik de komende tijd dan ook rustig uitproberen. Als je het leuk vindt kan ik mijn ervaringen delen op mijn stories! Volg mij daarom ook op Instagram!

Wasruimte makeover met Beko ©BintiHome-4-2
Wasruimte makeover met Beko ©BintiHome-1

Ik ben natuurlijk erg benieuwd wat je van ons washok in tropische sferen vindt en of jij jouw washok ook gezellig hebt ingericht? Bedankt weer voor het lezen en tot de volgende blog!

Dit blog is een samenwerking met Beko.