Een interview met Interior Junkie bij café Van Mechelen in Amsterdam

Cafe van Mechelen Amsterdam © Binti Home

Twee weken geleden had ik op zaterdagochtend een gezellige koffieafspraak met Elisah van Interior Junkie. Ik volg haar blog al een langere tijd en ik vind haar fotografie, interieurstijl en manier van schrijven erg inspirerend. Tijdens de opening van de Tom Dixon shop in Amstelveen ontmoette ik haar voor het eerst en maakten we meteen een afspraak voor een koffiedate. Elisah wilde mij graag interviewen voor het nieuwe item op haar blog ‘Woonpraat’. We spraken af bij stadscafé Van Mechelen in Amsterdam. Een super leuke plek waar je heerlijke koffie kan drinken maar ook kan lunchen, dineren of gewoon lekker borrelen. Het industriële karakter en het prachtige lichtinval zorgt voor een sfeervolle setting. Ik vind het echt een ontzettend leuk stuk geworden en zo leuk dat ze mij hiervoor gevraagd heeft. Bedankt Elisah voor dit mooie interview! Je kan het gehele interview hier lezen op de blog Interior Junkie. 

 

Cafe van Mechelen Amsterdam © Binti Home

Foto’s Souraya Hassan, Binti Home

One Comment

  1. W À U W wat is het toch een geweldige plek!
    Ik blijf verliefd op de prachtige inrichting in dit mooie pand. Snel weer naar Amsterdam voor een leukere lunch! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*