Dutch Design Week 2015 Blogger

Dutch Design Week ©BintiHome

Gaat de tijd echt zo snel? Is het alweer een jaar geleden dat ik een bezoek bracht aan Dutch Design week samen met mijn beste vriendin Naomi? En alweer twee jaar geleden dat ik bovenstaande foto maakte bij Piet Hein Eek? Het is inmiddels een traditie geworden dat wij elk jaar dit geweldige event in Eindhoven bezoeken. En dit jaar wordt het event extra bijzonder… 

Dutch Design Week 2015 Blogger

Samen met zes andere Bloggers ( Zilverblauw, Vosgesparis, Bubblemint, Interiorator, 23qmStil en Foodbandits) ben ik met Binti Home Blog geselecteerd als Dutch Design Week 15 blogger. Wij gaan op pad en delen de must visits en meest inspirerende ontwerpen van dit event met je op onze blogs en social media. Volg ons met hashtag #ddw15blogger. Ik ga dit weekend een kijkje nemen, houd mijn instagram in de gaten om als eerste te volgen waar ik te vinden ben. Daarnaast komt er natuurlijk uitgebreid verslag op Binti Home Blog.

ddwBlogger15
Blogger Room Dutch Design Week

Nieuw dit jaar tijdens Dutch Design week, de Blogger Room. Speciaal voor professionele en start-up bloggers om elkaar te ontmoeten, er zullen korte talks georganiseerd worden over bloggen en het bedrijfsleven. Ben jij een blogger? Meld je dan zeker even aan op de website van DDW voor een persaccreditatie.

Locatie : DDW Blogger Room is een onderdeel van de DDW Press Center op Strijp-S, (achter YKSI) – Philitelaan, 5617 Eindhoven.

Elke dag zal er een andere blogger en professionals aanwezig zijn. Aanstaande zondag 18 oktober zal ik van 10.00-11.00 aanwezig zijn in de Blogger Room. Kom jij ook even hallo zeggen? 

 

Inspiratie bij Sectie C tijdens Dutch Design week 2014

Dutch Design Week ©BintiHome

Dutch Design Week ©BintiHome

 

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.