Een droombadkamer inrichten in deze nieuwe vlog met trendkleuren mintgroen en goud!

Droombadkamer inrichten

In Amsterdam wonen? Ik geef het eerlijk toe.. dit is een korte gedachte die even door mijn hoofd ging. We wonen natuurlijk heerlijk in ons huis in Hoofddorp en zijn echt nog niet toe om ( wéér ) te gaan verhuizen. Maar als het aan Mahmoud ligt zouden we meteen in Amsterdam wonen maar we weten allemaal hoe gek die huizenmarkt is. Het is meer omdat we heel veel tijd doorbrengen in Amsterdam zowel voor werk als in ons privé tijd.

Amsterdam is gewoon een hele fijne stad met zoveel mogelijkheden. Daarom wel super fijn om er zo dichtbij te wonen. En zoals je in deze vlog ziet heb ik mijn Binti auto weer terug dus ben weer lekker flexibel! Ik mocht deze week een droombadkamer inrichten voor een photoshoot voor Stek Magazine.

Droombadkamer inrichten Stek Magazine photoshoot ©BintiHome_

Photoshoots

Deze week stond eigenlijk wel weer in het teken van photoshoots. Zo ging ik eerst gezellig met mijn moeder naar Amsterdam om daar op uitnodiging van Nikon de film ‘The matchmaker’ te bekijken in Pathe Tuschinsky. En daar hoort natuurlijk een mooie foto bij dus zijn we door de Nikon fotograaf gefotografeerd, super leuke foto! De film was ook erg leuk, echt een feel good film. Zeker een aanrader, en neem ook gezellig je moeder mee!

Vervolgens had ik later in de week een photoshoot voor Stek Magazine, dit keer een droombadkamer inrichten, wederom in Amsterdam. ;)

Droombadkamer inrichten trendkleuren Stek Magazine photoshoot ©BintiHome_-2

Ik ben benieuwd wat je weer van deze weekvlog vindt, laat zeker een reactie achter en vergeet je niet te abonneren zodat je geen video’s hoeft te missen! Volgende week geen week vlog maar een nieuwe korte video serie. Kan niet wachten om dit met jullie te delen!

Tot de volgende video!

Misschien vind je onderstaande video’s ook leuk om te kijken :