DIY fotowand van een stylist Wedding photowall polaroids Binti Home ©BintiHome

Voor deze speciale dag, 11 maart, stel ik deze DIY fotowand samen inclusief video mét ons wedding verhaal!

DIY FOTOWAND

Al een tijdje liep ik met het idee om een easy DIY fotowand te maken in huis. Ik had dit idee gezien tijdens de Dutch Design week afgelopen oktober bij Piet Hein Eek. Maar ik had er eigenlijk nog niets mee gedaan, tot dit weekend! Vandaag is een hele bijzondere dag want het is 11 maart, de dag dat Mahmoud en ik elkaar hebben leren kennen maar ook de dag dat we vorig jaar onze bruiloft in Nederland hebben gevierd. Het leek mij daarom een mooi moment om met onze trouwfoto’s aan de slag te gaan en een DIY fotowand te maken. En wat is nou leuker dan deze wand decoratie tip ook met jullie te delen? Daarom hier de video over hoe jij zelf een DIY fotowand kan maken!

Liefde in huis

Ik hou van de liefde en vooral om dit te vieren en hierbij stil te staan. Ik heb onze trouwfoto’s van zowel onze Nederlandse bruiloft als onze Egyptische bruiloft als Retroprints Deluxe laten afdrukken. Dit zijn eigen uitvergrote polaroid prints en je kan dit in verschillende maten bestellen. Ik heb gekozen voor de maat 20×25 en 30×38 voor een speelse uitstraling. Het leuke aan deze prints is dat je werkelijk al je foto’s kan uploaden ( wel redelijke kwaliteit kiezen uiteraard!) en de prints worden bij je thuis bezorgd. Ze zijn van stevig karton en blijven daarom perfect staan!

DIY fotowand Wedding photowall Binti Home ©BintiHome

Naast deze bijzondere prints wilde ik het verhaal van de DIY fotowand compleet maken. Ik ben al jaren weg van het merk I Love My Type en ik heb de Serenity poster al een paar jaar in huis. Maar tijd voor verandering! Daarom koos ik voor deze Together poster in Aqua ( hij is mintgroen) en een lijst erbij. Ik vind het prachtig hoe deze kleur weer terug komt in de foto’s maar ook de tekst is werkelijk prachtig. Het slaat echt op ons!

DIY fotowand eetkamer Wedding photowall Binti Home ©BintiHome-3

Inspiratie voor jouw DIY wand

Ik hoop natuurlijk dat je na het zien van deze video over de DIY fotowand geïnspireerd bent geraakt om zelf ook aan de slag te gaan met jouw foto’s. Misschien ga je nog trouwen of ben je al getrouwd en zoek je een leuke manier om de trouwfoto’s terug te laten komen in huis. Want deze foto’s zijn natuurlijk veel te dierbaar en mooi om niet te laten zien! Ik ben dan ook erg benieuwd of jij deze makkelijke DIY fotowand ook toe gaat passen in huis? Wij hebben dan gekozen voor een OUR WEDDING PHOTOWALL, ah in het engels klinkt het zo lekker! Maar je kan natuurlijk ook voor andere thema’s kiezen. Misschien van jouw gezin, mooie reizen die je hebt gemaakt of een serie zwart wit foto’s. Welk denk ik dat het goed is om eerst te bedenken wat voor thema je wilt toepassen en na te denken over een kleurenpalet bij het selecteren van de foto’s. Zo past deze fotowand van polaroids ook goed in jouw interieur!

Vergeet je niet (gratis) te abonneren om geen video’s te hoeven missen!

DIY Wedding photowall Binti Home ©BintiHome

DIY fotowand Wedding photowall Binti Home ©BintiHome-2

DIY fotowand Wedding photowall ILoveMyType together poster quote Binti Home ©BintiHome

DIY fotowand Wedding photowall polaroids Binti Home ©BintiHome

DIY fotowand Wedding photowall Binti Home ©BintiHome-3

DIY fotowand Wedding photowall Binti Home ©BintiHome-5

Styling, fotografie en video : Souraya Hassan, Binti Home

Voor deze blog heb ik producten uit mogen zoeken van I Love my Type en Fotofabriek. Merken waar ik vaker mee samenwerk omdat ik groot fan ben van de producten!