Projects and services

Met mijn bedrijf Binti Home vind ik het belangrijk om een sfeer te creëren door de juiste combinatie van kleur, materiaal en stijl. Met een overzichtelijke frisse maar toch warme stijl ga ik aan de slag met verschillende projecten, zoals interieurontwerp en totaalinrichting voor woningen en de zakelijke markt. Ik maak een compleet interieurontwerp waarmee de klant aan de slag kan gaan maar kan ook betrokken zijn bij de realisatie van het ontwerp, denk hierbij aan de coördinatie van de verbouwing en het daadwerkelijk leveren en inrichten van de meubels en accessoires voor de inrichting.

” Sfeer creëren door het zoeken naar de juiste balans in kleur, materiaal en stijl is de belangrijkste factor bij elk project”

Ook het visueel maken van ruimtes en projecten doe ik graag. Denk hierbij aan het bedenken van een concept voor merk content maar ook de shopping, styling en fotografie. Deze content wordt dan toegepast op de website, catalogus, social media of in tijdschriften.

Styling komt ook terug in de event projecten die ik doe. Zo ontwerp ik graag een passende presentatie voor een merk tijdens persdagen of beurzen. Zowel het ontwerp, coördinatie als de uitvoering wordt door mij gerealiseerd.

Zie hieronder per onderdeel meer informatie over de werkwijze.

bintihomeinterieurontwerpstylinginrichting

portfolioheader

headerportfolioevenementstylingenontwerp

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren