Flexa trendkleur Denim Drift moodboard wooninspiratie ©BintiHomeBlog

Met trots deel ik een heel leuk project waar ik de afgelopen weken aan heb mogen werken. Samen met bloggers Wimke en Marij hebben we een eigen ruimte mogen inrichten voor de stand van Flexa op de Vtwonen & designbeurs. Een eigen ruimte met onze visie op de kleur Denim Drift.

Trendkleur Denim Drift toepassen in huis

Ik ben veel bezig met de nieuwe trendkleur Denim Drift. Een persreis naar Londen samen met Flexa, een kijkje achter de schermen hoe je Denim Drift kan toepassen in je eigen interieur. En nu ook het inrichten van een eigen ruimte voor de stand van Flexa op de Vtwonen en design beurs. Samen met bloggers Wimke en Marij zijn we aan de slag gegaan en alle drie hebben we een ruimte ingericht met inspiratie voor het gebruik van Denim Drift in huis. Een ontzettend leuk en inspirerend project waarbij we eerst zijn begonnen met het maken van de moodboard en het kiezen van de kleuren.

Flexa trendkleur Denim Drift moodboard wooninspiratie ©BintiHomeBlog

Inspiratie video voor Flexa

Maar dat was nog niet alles. Ik ben nu alweer een tijdje bezig met het maken van video’s en nu ben ik ook begonnen met het maken van video’s voor merken. Flexa vroeg mij dan ook of ik dit hele Denim Drift bloggerproject wilde vastleggen, maar natuurlijk! Voor zowel Marij, Wimke als mijzelf heb ik drie video’s gemaakt : de voorbereidingen, de opbouw en het resultaat. Een heel nieuw project, want video’s maken is natuurlijk heel wat anders dan fotograferen. Maar wat een gaaf en inspirerend project. De hele week zijn de ruimtes live te bewonderen tijdens de Vtwonen & design beurs, ga jij nog een kijkje nemen? Deel gerust wat foto’s op instagram en Facebook en tag mij in de foto. Ik vind het erg leuk om te zien wat jouw favoriete hoek in deze ingerichte ruimte is.

Flexa Denim Drift moodboard wooninspiratie ©BintiHome

Video : De kleur van het jaar 2017 bij jou thuis

Hierbij deel ik graag de eerste video welke ik voor Flexa maakte. Ik geef een kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen voor het moodboard en kiezen van de kleuren voor de ruimte die ik ga inrichten. Met wat voor ruimte denk je dat ik aan de slag ga?

Ik ben heel erg benieuwd wat je van de video vindt! Laat gerust een reactie achter en blijf up to date voor de volgende video!

Bekijk hier de video’s die ik heb gemaakt voor Wimke en Marij :
De kleur van het jaar 2017 bij Marij thuis
De kleur van het jaar 2017 bij Wimke thuis

Flexa Denim Drift moodboard wooninspiratie ©BintiHomeBlog

Benieuwd naar de trendkleur voor 2018? Deze is ook al bekend gemaakt door Flexa.
De Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood!

 

Styling, fotografie en video : Souraya Hassan, Binti Home

Bewaren

Bewaren

Bewaren