I love to create a colourful table decoration in my kitchen. Most of the time I work with flowers to add some colour to this room.

Bloemen op mijn keukentafel, daar word ik altijd zo blij van. Ik hou ervan om kleurrijke bloemen op mijn keukentafel te zetten.

Creating mixed bouquets

Most of the time time when I buy flowers I like to pick single pieces of different kinds. I love to create my own bouquete of flowers in a certain colour palette. For this time I love to work with white and clear vases and make sure the flowers will have a cozy and poppy look. I have chosen for the colours pink, salmon and orange mixed with white and green. The clear vases are a good basic for these colourful flowers. I choose for different shapes and heights so I can create a playful look. I always get many questions about the Rusty lighting above my table, you can shop this piece over here.

Altijd als ik bloemen koop dan kies ik niet voor een standaard boeket maar juist voor verschillende losse bloemen. Op deze manier kan ik mijn eigen boeket samen stellen in een bepaald kleurenpalet. Voor deze setting koos ik voor witte en transparante vazen voor een rustige uitstraling en zodat de bloemen er echt uit knallen. I heb gekozen voor de kleuren roze, zalm, oranje en wat wit en groen. Deze vazen zijn een goede basis voor deze gekleurde bloemen. Daarnaast koos ik voor vazen in verschillende hoogtes voor een speels effect. Ik krijg altijd veel vragen over mijn hanglamp, je shopt de Rusty hanglamp hier. 

Interiortrend : Round shapes

An interiortrend from last year but still in this year will be the round shapes. You can see this in a lot of round diningtables, small coffeetables but also shapes for carpets, lighting and decorations. I love the round shapes it gives a space a cozy yet playfull look. You can also work with layers ( this is what I like to do the most). In my kitchen I have placed a round diningtable from the moment I start living here and I really like to decorate this table in different ways. Most of the time I put down the round tajines and a small vase with a flower. But as I like to change my home many times I also like to decorate different corners in another way. So away with the tajines and some clear vases with poppy flowers are on! The round vases matches the ‘round shaped’ interiortrend as well. What do you think of putting flowers on the kitchentable?

Een interieurtrend van het afgelopen jaar maar zeker ook voor dit komende jaar zijn ronde vormen. Je ziet de ronde vorm veel terug komen in eettafel, kleine bijzettafeltjes maar ook in vloerkleden, verlichting en decoratie. Ik vind de ronde vormen erg mooi en dit geeft een ruimte vaak een warme en speelse uitstraling. Het werken met lagen is ook mogelijk, dit doe ik erg graag! In mijn keuken staat een ronde eettafel welke ik vanaf het moment dat ik hier kwam wonen heb neergezet. Ik vind het leuk om deze tafel steeds weer op een nieuwe manier aan te kleden. Zo staan er vaak Tajines op met een klein vaasje erbij met een bloem, maar pas haal ik de tafel weer leeg en maak ik plaats voor wat nieuws. Ik zette daarom een paar transparante en rustige vazen neer met wat kleurrijke bloemen. De vazen passen ook weer goud bij de ronde-vormen-trend ;). Plaats jij ook graag bloemen op de keukentafel of zet je daar wat anders neer?

Warm kleurenpalet in mijn keuken met bloemenstyling ©BintiHome

Warm kleurenpalet in mijn keuken met bloemenstyling ©BintiHome

Warm kleurenpalet in mijn keuken met bloemenstyling ©BintiHome

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Deze foto’s zijn een onderdeel van de serie over bloemen welke ik maakte voor Hema Blog.

Bewaren