City Chic woonstijl met pastel fluwel en groen ©BintiHome

Binnenkijken bij Elise in de woonstijl City Chic met veel fluweel, pastel en groen.

Binnenkijken in de woonstijl City Chic

In deze nieuwe video van Binnenkijken en shoppen ga ik binnenkijken bij Elise in Alphen aan den Rijn. Ik ontdekte haar huis via, hoe kan het ook anders, via Instagram en was meteen weg van haar woonkamer. Met name door de vele kleuren en de gezellige sfeer die het uitstraalt. Elise laat zich graag inspireren door de stad, fashion en reizen en dat zie je goed terug in haar interieur. De woonstijl City Chic staat voor mij voor een modern interieur met wereldse invloeden, luxe materialen als brass, marmer en glas. Maar ook veel verschillende textielsoorten als fluweel, wol en katoen met elkaar gemixed. Natuurlijk ben ik erg benieuwd wat jij van deze nieuwe binnenkijker vindt en welke items jouw favoriet zijn?

Abonneer je gratis op mijn Youtube kanaal om geen video’s te missen.

City Chic Shop de stijl

Uiteraard heb ik ook weer moodboards voor jullie gemaakt zodat jullie ook kunnen shoppen in deze City Chic stijl. Belangrijk is vooral om te mixen met oud en nieuw. Ook kan je denken aan luxe materialen in combinatie met pastelkleuren.

Bekijk hier ook de uitgebreide fotoserie die ik van deze woonkamer maakte.

City Chic woonstijl met pastel fluwel en groen ©BintiHome

City Chic woonstijl met pastel fluwel en groen ©BintiHome

Uiteraard hoop ik dat je deze video weer leuk vind en dat jij wellicht ook inspiratie haalt uit deze woonstijl city chic.

Wil je meer inspiratie op doen? :