HR-DIY-budget-styling-in-de-eetkamer-©BintiHomed8

Wil je aan de slag met een leuke budget DIY styling in huis? In deze blog laat ik zien hoe je in een handomdraai een nieuwe sfeer creëert met weinig!

Budget DIY styling tip

DIY’s, ik hou ervan. En dan het liefst in combinatie met een make-over zodat er echt een nieuwe sfeer ontstaat. Zo deed ik eerder al Ikea Hacks, o.a. de IKEA HACK met de IVAR kast maar ook de zellige tegels op de Besta tv kast. En twee weken geleden deed ik nog een DIY waarbij ik vazen van de kringloop een nieuwe kleur gaf. En daar raakte ik door geinspireerd, want als ik vazen een kleur kan geven dan kan ik dat natuurlijk met meer items in huis.

Ik wilde graag de tafel een nieuwe styling geven. Er stond nog een restant van de kerststyling op dus hoog tijd voor een nieuwe sfeer. Ik bedacht mij opeens dat ik nog een groot dienblad in de opslag had liggen. Niet helemaal mijn kleur en juist daarom perfect voor deze budget DIY styling tip.

DIY budget styling in de eetkamer ©BintiHome
Dienblad met Greyded Green van Flexa ©BintiHome-2

Video

Ik maakte hier weer een stylingvideo van. In deze video leg ik uit hoe je met deze DIY budget styling aan de slag gaat. Ook geef ik tips hoe je de eettafel gezellig en sfeervol kan stylen. Bekijk zeker de video voor genoeg inspiratie. Abonneer je meteen (gratis) op mijn Youtube kanaal om geen videos te missen.

De winlicht, houten kandelaar en mok ( die ik als plantstandaard gebruik) komen van de prachtige online winkel Noa May Living. Volgende week staat er een blog live over deze shop.

Kandelaar Fanous Marokkaanse eetkamer ©BintiHome
Tafel styling tips ©BintiHome

Stap voor stap

Normaal gesproken schrijf je bij een DIY natuurlijk een uitgebreid stappenplan uit. Maar deze DIY budget styling tip is écht super eenvoudig. Wat je nodig hebt?:

  • Een item dat je wilt gaan verven
  • Kleurtester van Flexa ( ik gebruikte Greyed Green)
  • Bakje om bijvoorbeeld het dienblad op te zetten
  • Decoratie voor op het dienblad

In de video zie je dat ik heel gemakkelijk het dienblad heb geverfd met de Kleurtester. Een super sfeervolle en snelle DIY om mee aan de slag te gaan. Ondertussen ben ik aan het bedenken wat ik nog meer kan restylen in huis met verf!

DIY budget styling in de eetkamer ©BintiHome-5

Styling en fotografie: Souraya Hassan, Binti Home