Interview in Vtwonen at home ©BintiHome-8

Wat een super leuke week vol veranderingen en mooie momenten! Van een nieuwe collectie, veel sfeerbeeld, nieuwe blog én een geweldige publicatie interview in Vtwonen.

Interview in vtwonen Binti Home collectie

Ik heb begin deze week mijn nieuwe collectie met jullie heb gedeeld welke verkrijgbaar is in mijn online shop. Ik heb van jullie zoveel lieve reacties gekregen online op de foto’s die ik heb gemaakt van mijn nieuwe collectie en vele orders binnen gekregen. Ik ben vooral ook super blij met het feit dat jullie de posters met mijn eigen fotografie kopen en een mooi plekje willen geven in jullie huis. Ik ben dan ook super benieuwd hoe de posters bij jullie thuis hangen. Deel gerust een foto op social media met #bintihomeshop of onder dit bericht!

Binti Home Blog

Daarnaast, zoals het jullie waarschijnlijk zien is de blog veranderd! Ik wilde al een tijdje mijn blog in een nieuw jasje steken en vooral mijn website Binti-home.nl, wat meer een zakelijke website is, samenvoegen met de blog. Zo vind je alle inspiratie, projecten, mijn verhaal en vooral veel inspiratie beeld op één plek. De website is nog niet helemaal klaar want de categorieën moeten nog beter ingedeeld worden én de portfolio pagina ontbreekt maar daar ben ik achter de schermen mee bezig. Ik vind het vooral belangrijk dat jullie deze blog kunnen blijven lezen. Je kan deze blog trouwens ook lezen door je e-mailadres in te vullen op de homepage, je ontvangt dan bij elk nieuw blogbericht een e-mail waarbij je de blog meteen kan lezen!

Groot interview over ondernemen in Vtwonen

Vorig jaar heb ik de advanced Meet the blogger vtwonen award gewonnen waar ik nog steeds zo ontzettend trots op ben! Naar aanleiding van die award staat er deze maand een groot interview in Vtwonen met mij en ik ben ontzettend trots. Het interview gaat met name over mijn werk in Egypte, mijn eigen collectie en mijn kijk op ondernemen. Ik ben zo ontzettend blij met alles wat op mijn pad komt en zo’n interview is echt fantastisch. Ik vind de openingsfoto, paginagroot, echt fantastisch. Deze is gemaakt in de werkplaats van de glasblazers in oud Caïro, fantastisch om dat stukje Egypte terug te zien in Nederlands grootste interieurblad!

Dat maakt mij toch wel heel erg trots want dat is uiteindelijk wat ik wil. Met mijn passie en liefde voor interieur, cultuur en ambacht mijn twee thuislanden, Nederland en Egypte, met elkaar verbinden :). Heb jij het interview in Vtwonen al gelezen? Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan vindt!

Laat gerust een reactie achter, dat vind ik altijd leuk om te lezen!

Interview in Vtwonen at home ©BintiHome

Souraya Hassan glasblazers Egypte Vtwonen publicatie interview Souraya Hassan Binti Home ©BintiHome

Vtwonen publicatie interview Souraya Hassan Binti Home ©BintiHome

” Dat maakt mij toch wel heel erg trots want dat is uiteindelijk wat ik wil. Met mijn passie en liefde voor interieur, cultuur en ambacht mijn twee thuislanden, Nederland en Egypte, met elkaar verbinden :).”

Vtwonen publicatie interview Souraya Hassan Binti Home ©BintiHome

Souraya Hassan glasblazers Egypte Vtwonen publicatie interview Souraya Hassan Binti Home ©BintiHome

Vtwonen publicatie interview Souraya Hassan Binti Home ©BintiHome

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home Blog

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren