Bloemenvelden fotograferen en tulpen plukken Fam Flower Farm

Bloemenvelden fotograferen, wat een bijzondere ervaring om zélf tulpen te plukken!

Bloemenvelden fotograferen

Je kan het bijna een Instagram hit noemen : Bloemenvelden. Menig blogger of Instagrammer heeft zich laten fotograferen in de bloemenvelden. Maar een paar weken per jaar staan deze in bloei en wauw wat is dit toch een prachtig om te zien. Al eerder deelde ik de geweldige dahlia velden waar ik afgelopen najaar een kijkje nam.  Op uitnodiging van Fam Flower Farm mocht ik vorige week zelf tulpen plukken en bloemenvelden fotograferen én filmen ;).

Fam Flower Farm prachtige website én online shop. Hier delen zij hun passie én kennis over bloemen. Zo is het nu bijvoorbeeld de perfecte tijd om de Dahlia bollen te planten. De dahlia bollen zijn verkrijgbaar in de online shop van Fam Flower Farm. Ik ga er dit weekend mee aan de slag!

Styling in huis

In deze vlog zie je ook de nieuwe plannen die ik heb voor ons huis waaronder deze prachtige lampen van Hart & Ruyt. Inmiddels staat de video live met hierin stylingtips vanuit mijn eigen slaapkamer. Want naast deze lampen heb ik nog meer prachtige eyecatchers die de slaapkamer super gezellig maken!

Bloemenvelden fotograferen en Hart & Ruyt lamp slaapkamer

Hartstikke leuk dat je mijn week vlog weer bekijkt! Als je de video’s leuk vind kan je je meteen (gratis) abonneren op mijn kanaal om zo geen video’s te hoeven missen. Alvast bedankt en tot de volgende video weer!

ps. Mochten er bepaalde onderwerpen zijn die jullie terug willen zien in de video, laat dit dan zeker weten!

Bloemenvelden fotograferen en tulpen plukken

Meer video ’s :

* Video : Binnenkijken en shoppen in de woonstijl bohemian

* Video : Vloerinspiratie en vloerentrends

* Video : Design spotten in Milaan