Binti Home Studio

Binti Home Studio

Sinds 2009 run ik met veel liefde en passie mijn eigen bedrijf Binti Home. Door de jaren heen ben ik steeds meer verschillende projecten gaan realiseren voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Al die jaren was kleur en styling de bindende factor. Ik vind het het allerleukste om een sfeer te creëren door de juiste combinatie van kleur, materiaal en stijl. Dit doe ik voor een breed aantal opdrachtgevers. Zo heb ik in het verleden veel woningen ingericht voor particulieren en kantoor voor bedrijven. Maar ook styling, fotografie en video voor merken en tijdschriften. Daarnaast werk ik geregeld aan mooie campagnes op mijn blog en youtube kanaal.

” Sfeer creëren door het zoeken naar de juiste balans in kleur, materiaal en stijl dat vervolgens de identiteit van de klant weerspiegeld is de belangrijkste factor bij elk project” – Souraya, Binti Home

Binti Home Projecten

Naast deze styling en fotografie werkzaamheden voor Binti Home geef ik ook geregeld lezingen, presentaties, workshops of verzorg ik de styling en inrichting van een event of persdag. Er zijn veel mogelijkheden om mij als, interieur stylist, te verbinden aan jouw merk of bedrijf. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Hier ook een overzicht van de opdrachtgevers waarvoor ik projecten heb mogen realiseren.

Ben je benieuwd of we kunnen samenwerken? Stuur dan zeker een mailtje!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren