Binti Home Blog in VTwonen Blogazine 2015 ©Binti Home

Bij het Vtwonen abonnement van deze maand zit een speciale bijlage, de Blogazine. Een magazine in samenwerking met Meet the blogger waar zo’n 22 interieurbloggers uit Nederland en buitenland in staan, waaronder Binti Home Blog! Vorig jaar was stond ik ook in dit magazine en ik vind het dan ook erg bijzonder om dit jaar weer in dit inspirerende magazine te staan. Daarnaast ben ik genomineerd voor de vtwonen Meet the blogger advanced award 2015! Wauw! Bijzonder trots dat ik genomineerd ben samen met bevriende bloggers en internationale bloggers.

Vtwonen Blogazine
Toen het tijdschrift vorige week in mijn brievenbus viel was ik, ondanks dat ik al een preview van te voren had gezien, zo benieuwd naar het eindresultaat. Het papier van dit blogazine is erg mooi en de foto’s komen er dan ook heel goed op uit. Het afgelopen jaar ben ik verhuisd naar mijn nieuwe woning dus voor deze productie wilde ik ook graag mijn eigen huis laten zien. Zo leuk om mijn kantoor en verschillende ruimtes van mijn huis in dit blad te zien staan. Daarnaast staan er foto’s in van mooie projecten voor Hema blog, Stek Magazine en Zenza. In het artikel vertel ik over mijn werk als interieurontwerpster en over mijn nieuwe interieurcollectie dat ik aan het ontwikkelen ben in Egypte. Ik hoop dit in het voorjaar van 2016 te lanceren.

Ik vind de productie in het magazine erg mooi geworden en de warme aardetinten op alle pagina’s hebben echt de uitstraling van mijn Binti Home Blog. Zo trots en blij! Op de website van Vtwonen staat ook nog een stukje uitgelicht over het Blogazine met een foto van mij erbij, super leuk. Dankjewel Vtwonen en Meet the blogger voor deze prachtige productie en inspirerende samenwerking!

Heb je geen abonnement op Vtwonen maar wil je wel graag dit Blogazine lezen? Op deze website kan je het tijdschrift ook online bestellen. Ik ben natuurlijk erg benieuwd wat je van het artikel en de foto’s vindt! Het Blogazine wordt tijdens het Meet the blogger conference in oktober nog extra toegelicht. Ik ben zeker aanwezig bij dit inspirerende evenement net als voorgaande jaren. Ben jij al eens naar Meet the Blogger geweest? Via de website van Meet the Blogger kan je jouw kaartje kopen om aanwezig te zijn bij dit twee daagse evenement. Wie weet zie ik je daar!

vtwonen Meet the blogger award / Audience award
Vorig jaar was ik ook genomineerd voor de vtwonen meet the blogger award, super trots was ik toen! Dat ik dit jaar weer ben genomineerd maakt mij erg blij en wederom trots. Bloggen is zo leuk, en een verlengstuk van mijn bedrijf Binti Home. Dat ik door vtwonen en Meet the blogger wordt geselecteerd om kans te maken voor deze award is dan ook echt een groot compliment. Tijdens Meet the blogger conference op 3 en 4 oktober in Amsterdam zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Jouw stem 
Naast de vtwonen Meet the Blogger award is er dit jaar ook een Audience award waarbij er gestemd kan worden op de favoriete blogger van het publiek. Wat spannend! Ik wil jullie graag vragen om jouw stem uit te brengen op de website van Meet the Blogger op jouw favoriete blogger. Natuurlijk ben ik ontzettend blij en vereerd als je op Binti Home Blog stemt :). Stemmen kan hier!   (Stemmen is gesloten) Houd de blog ook goed in de gaten want er komen zoveel leuke dingen aan. Deze week naar Parijs, volgende maand de Woonbeurs en werken aan mooie projecten.

Ik vind het bijzonder om te zien dat steeds meer mensen mijn blog lezen en om dan ook nog genomineerd te worden maakt mij helemaal blij! Bedankt voor jullie lieve woorden, het volgen en lezen van mijn blogs!

meet the blogger audience award

Binti Home Blog in VTwonen Blogazine 2015 ©Binti Home

VTwonen Blogazine Binti Home Blog 2015 ©Binti Home 1.jpg

VTwonen Blogazine Binti Home Blog 2015 ©Binti Home 2

VTwonen Blogazine Binti Home Blog 2015 ©Binti Home

VTwonen Blogazine Binti Home Blog 2015 ©Binti Home

Binti Home Blog in VTwonen Blogazine 2015 ©Binti Home

 

Ontzettend leuk om samen met andere inspirerende collega bloggers dit unieke magazine te hebben mogen maken: Judith van Joelix, Elvera van Elv’s, Femke van Femkeido, Caroline van Trend Daily, Anki van Zilverblauw, Joyce van My Dubio, Marlous van Oh Marie!, Theresa en Antonia van SisterMag, Desiree van Vosgesparis en Amsterdam Next, Elske van Elske Leenstra, Jantine, Vivian en Wendy van April and May en BeeldSTEIL, Christine van House of C, Marij van My Attic, Tessa en Nathalie van Nu interieur | ontwerp, Tom en Britt van Woonblog, Holly van Avenue Lifestyle, Will van Bright Bazaar, Barbara van BoulevardB, Sarah-Louise, Yvonne, Jeska, Tiffany, Igor, Cate, Jillian, Mel, Johan, Anette, Carole en Judith van Urban Jungle Bloggers.

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Bewaren