Vandaag een bijzondere blog want ik ga de eerste foto’s delen van ons nieuwe huis! In deze blog deelde ik al dat we gaan verhuizen en inmiddels wonen we een maand in dit fantastische huis. Hoog tijd om even een update te geven.

Familiehuis

Ja zo voelt dit echt, als een familiehuis. We hebben 3 jaar in een appartement gewoond wat echt helemaal prima was. Maar zoals ik eerder al deelde verlangden we echt naar meer ruimte, een tuin voor Younes en vooral een plek voor onszelf. En dat is gelukt! Dit fantastische familiehuis heeft het allemaal. En oh wat voelen wij ons hier goed!

We wonen dus in een nieuwbouwwoning in een super gezellige wijk vlakbij een park, meer en strandjes. Een kindvriendelijke buurt en vooral het gevoel dat we hier jaren kunnen blijven wonen. We hebben alles om ons heen en ik kan nu na een maand al zeggen, dit voelt echt als thuis.

binnenkijken familiehuis met witte vloer ©BintiHome-2
binnenkijken keuken wit familiehuis ©BintiHome-3
Binnenkijken in ons familie huis ©BintiHome-8

De basis

Wat ik zo leuk vind aan dit huis is dat we echt opnieuw kunnen beginnen. Het is als ware een leeg canvas die we stap voor stap kunnen inkleuren. Alle wanden zijn wit en voor de begane grond kozen we voor een witte vloer van Quick-Step. Ik heb, sinds het huis in de Bollenstreek, altijd een voorliefde gehad voor een witte vloer. Dus nu ben ik extra blij dat we hem weer hebben. Alle kleuren gaan hier zo mooi op uitkomen!

We hebben nog niet zoveel meubels en verdere inrichting. We moeten helaas ook afscheid nemen van de bank omdat de chaise longue aan de verkeerde kant zit. Hier deel ik later nog meer over. Maar, ondanks dat ons huis nog grotendeels leeg is, voelt het zo goed, echt een familiehuis.

Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan vindt. Op Instagram deel ik ook veel foto’s en stories. Volg mij daarnaast ook zeker op Youtube waar ik inspiratie video’s over ons huis zal gaan delen.

Planten komen van Daluto

Uiteraard volgen er nog veel meer (inspiratie) blogs over ons nieuwe huis en de keuzes die we willen maken voor ons familiehuis. Ik heb zin in dit nieuwe avontuur en ik hoop dat jij het leuk vindt om te volgen :)

Liefs