Binnenkijken in onze Babykamer roomtour Bintibaby inrichten stylingtips ©BintiHome

Yes! Daar is hij dan eindelijk. De uitgebreide babykamer roomtour van onze #Bintibaby. Kom je gezellig binnenkijken in onze babykamer?

Binnenkijken in onze babykamer

In deze uitgebreide shopblog gaan we binnenkijken in onze babykamer, stiekem de leukste kamer in ons huis! Wat was dit bijzonder om te mogen inrichten en ik ben vooral heel blij met het eindresultaat. Een mooie mix van onze Nederlandse en Egyptische roots gecombineerd met Scandinavisch design, vintage elementen en een oosterse touch.

Ik krijg vaak de vraag : hoe richt ik een babykamer in? Waar moet ik op letten het kiezen van de kleuren voor de babykamer en hoe pak ik dit aan? Ik schreef deze blog met mijn 5 tips voor het inrichten van de babykamer, eigenlijk als een soort stappenplan. Je kan dit stappenplan natuurlijk ook toepassen in elke andere ruimte in huis.

Onderaan deze blog deel ik nog een aantal links van inspiratie blogs die ik schreef voor de babykamer. Maar eerst binnenkijken ( en shoppen hihi)!

Babykamer inrichten Babykamer roomtour Bintibaby inrichten stylingtips ©BintiHome-35

Shop de stijl : Design ledikant met dromerig hemeltje

We beginnen aan de rechterkant van de babykamer. Hier hebben we een ledikant neergezet van het Deense merk Sebra. We kozen voor de naturel variant omdat dit mooi staat bij het behang en het kleurenpalet van de rest van de kamer. Het mooie aan dit bedje is dat het een mee groei bed is tot wel 7 jaar! Zie hieronder alle shoplinks van de producten op deze foto’s.

Binnenkijken Babykamer roomtour Bintibaby inrichten stylingtips ledikant sebra hemeltje roest ©BintiHome

Babykamer roomtour Bintibaby inrichten stylingtips ©BintiHome-43

Ledikant stylen Babykamer roomtour Bintibaby inrichten stylingtips ©BintiHome

Babykamer roomtour Bintibaby inrichten stylingtips ©BintiHome-39

  • Dekentje groen en lakentje ‘tegelmotief’ – Gemaakt door mijn moeder met stoffen van de Boerenbonthal
  • Regenboog kussen – Dodi For kids
  • Knuffels via Hema en Prénatal

Okergeel bankje Babykamer roomtour Bintibaby inrichten stylingtips ©BintiHome

Naast het ledikantje heb ik een bankje op de grond gezet. Een leuke manier om nog wat extra styling op te zetten zoals knuffeltjes, boekjes of andere decoratie.

Babykamer roomtour Bintibaby inrichten stylingtips ©BintiHome

Shop de babykamer stijl : vintage kledingkast

Het botanische behang is een echte eyecatcher in de babykamer. De kleuren zijn de basis geweest voor de inrichting van de rest van de kamer. De vintage kast staat hier ook zo mooi bij!

Babykamer roomtour Bintibaby inrichten stylingtips ©BintiHome

Binnenkijken Babykamer roomtour Bintibaby inrichten vintage kast groen stylingtips ©BintiHome

Babykamer inrichten binnenkijken roomtour Bintibaby inrichten stylingtips ©BintiHome

Shop de babykamer stijl : Commode decoreren

Aan de linkerzijde van de babykamer heb ik gekozen voor de kleur H9.09.69 van Flexa op de wand. Hier tegenaan hebben we een ruime witte Hemnes kast van Ikea neergezet welke we gebruiken als commode. We hebben bewust gekozen voor een dubbele kast voor extra opbergruimte.

Babykamer inrichten binnenkijken roomtour Bintibaby inrichten stylingtips ©BintiHome

Accessoires Babykamer roomtour Bintibaby inrichten stylingtips ©BintiHome

Babykamer roomtour Bintibaby inrichten stylingtips vintage stoel ©BintiHome

Babykamer roomtour Bintibaby inrichten stylingtips ©BintiHome-9

Shop de babykamer stijl : leeshoek

Het laatste hoekje van de babykamer is dit leeshoekje. Ik had meteen al in mijn gedachte dat ik een vintage schommelstoel wilde neerzetten. Naast de schommelstoel heb ik een boekenrekje opgehangen, het is eigenlijk een tijdschriftenrek maar dit kan ook prima gebruikt worden voor boekjes. Ik zie het al helemaal voor mij dat dit een heerlijk hoekje gaat zijn om te voeden en voor te lezen.

Inrichten van de babykamer bintibaby inrichten stylingtips ©BintiHome

Boekenrekje Babykamer roomtour Bintibaby inrichten stylingtips ©BintiHome

Video binnenkijker babykamer

Ik ben heel erg benieuwd wat je van deze binnenkijker vindt. Mocht je het leuk vinden dan neem ik je in onderstaande video nog een keertje uitgebreid mee. Ik kan geen genoeg krijgen van de babykamer voor onze Binti Baby!

Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt door deze binnenkijker en ik ben benieuwd wat jouw favorieten zijn uit deze babykamer.

Binnenkijker Babykamer roomtour Bintibaby inrichten stylingtips ©BintiHome

Meer inspiratie voor de babykamer :

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home