Beter in Amsterdam wonen? [ VLOG #34 ]

Volgens mij kunnen wij beter in Amsterdam wonen als je deze weekvlog ziet.

In Amsterdam wonen

Ik geef het eerlijk toe.. dit is een korte gedachte die even door mijn hoofd ging. We wonen natuurlijk heerlijk in ons huis in Hoofddorp en zijn echt nog niet toe om ( wéér ) te gaan verhuizen. Maar als het aan Mahmoud ligt zouden we meteen in Amsterdam wonen maar we weten allemaal hoe gek die huizenmarkt is. Het is meer omdat we heel veel tijd doorbrengen in Amsterdam zowel voor werk als in ons privé tijd. Amsterdam is gewoon een hele fijne stad met zoveel mogelijkheden. Daarom wel super fijn om er zo dichtbij te wonen. En zoals je in deze vlog ziet heb ik mijn Binti auto weer terug dus ben weer lekker flexibel!

In Amsterdam wonen Stek Magazine photoshoot ©BintiHome_

Photoshoots

Deze week stond eigenlijk wel weer in het teken van photoshoots. Zo ging ik eerst gezellig met mijn moeder naar Amsterdam om daar op uitnodiging van Nikon de film ‘The matchmaker’ te bekijken in Pathe Tuschinsky. En daar hoort natuurlijk een mooie foto bij dus zijn we door de Nikon fotograaf gefotografeerd, super leuke foto! De film was ook erg leuk, echt een feel good film. Zeker een aanrader, en neem ook gezellig je moeder mee!

Vervolgens had ik later in de week een photoshoot voor Stek Magazine, dit keer een badkamer, wederom in Amsterdam. ;)

In Amsterdam wonen Stek Magazine photoshoot ©BintiHome_-2

Ik ben benieuwd wat je weer van deze weekvlog vindt, laat zeker een reactie achter en vergeet je niet te abonneren zodat je geen video’s hoeft te missen! Volgende week geen week vlog maar een nieuwe korte video serie. Kan niet wachten om dit met jullie te delen!

Tot de volgende video!

Misschien vind je onderstaande video’s ook leuk om te kijken :

1 reactie

  1. Leuke vlog zeg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.