Meet the blogger award Binti Home Blog

Award winning blog – Wauw!! Afgelopen zondag heb ik een award ontvangen voor mijn blog, de advanced Meet the blogger vtwonen award 2015!

Meet the blogger
Al een paar jaar ga ik naar de evenementen van Meet the Blogger. Elk jaar wordt de Meet the blogger conference op een andere locatie gehouden en dit jaar was het in het Hotel Casa 400 in Amsterdam. Een dag vol inspiratie, keynotes van inspirerende bloggers zoals Elsie & Emma van A Beautiful Mess, Kirsten Jassies, Yvonne van Yvestown en Igor & Judith van Urban Jungle Bloggers. Ook liet ik mij inspireren door Nienke Krook van The Travel Tester over Pinterest en begreep ik weer wat meer van SEO door Robert van Glabbeek. Daarnaast was er een heerlijke lunch verzorgd en heb ik weer lekker kunnen netwerken en bijkletsen met blogvrienden. Ik vind dit soort bijeenkomsten altijd ontzettend inspirerend omdat ik dan nog meer uit mijn blog wil halen. Ik ga over een tijdje eens goed zitten voor mijn Pinterest, ik heb allemaal leuke ideeën en wil daar echt een persoonlijk moodboard van gaan maken.

Award winning blog
Zondag was het zover, ik was genomineerd voor de advanced Meet the blogger award en stond nu op de shortlist samen met Zilverblauw en Little Big Bell. Wat was dat spannend! Ik nam mijn beste vriendin Naomi mee en we moesten vooraan zitten. Mijn hart bonkte echt in mijn keel… de nominatie was al super maar nu werd het toch wel echt spannend. En toen verscheen opeens mijn gezicht én naam groot op het scherm, wauw wat was ik blij! Ik mag mijn blog nu een -Award winning Blog- noemen, hoe cool! De lieve woorden van Carlein ( hoofdredacteur van Vtwonen ) over een herkenbare stijl, het harde werken en de kleur okergeel zorgden voor een lach op mijn gezicht. Een mooie erkenning voor mijn blog. Ik blog met zoveel liefde en zoveel plezier, ik heb nog heel veel ideeën, more to come!

Andere winnaars zijn : 
Audience Award beginner – A Cup of Life
Audience Award advanced – Zilverblauw
Meet the blogger award beginner – Remade with love
Meet the blogger award advanced  – Binti Home Blog
Innovation award – Urban Jungle Bloggers
Gefeliciteerd lieve blogvrienden met jullie awards!

Dankjewel
Bedankt lieve volgers en vrienden voor het volgen van mijn blog, voor de lieve reacties en alle complimenten. Ik vind het zo leuk dat ik vorige week ook een aantal van jullie heb mogen ontmoeten tijdens de Vtwonen en designbeurs in Amsterdam. Het is nog steeds bijzonder om zomaar herkend te worden door je blog. Ik vind het een eer en een groot compliment dat ik deze award heb gekregen en ik ben jullie dan ook ontzettend dankbaar voor het volgen!

Ik zit vol met ideeën voor mijn blog en er staan veel leuke blogposts in de wacht om met jullie te delen. Over een maand ga ik naar Egypte voor een tijdje en vanaf daar deel ik ook graag mijn avonturen en een kijkje achter de schermen.

Voor nu nog een paar foto’s van de Meet the blogger conference, een hele fijne avond!

Advanced Meet the blogger award Binti Home Blog

Advanced Meet the blogger award Binti Home Blog

Advanced Meet the blogger award Binti Home Blog

Fatboy lamp Meet the blogger

 

De foto’s zijn met een iphone gemaakt dus helaas van iets slechtere kwaliteit.