Another day at the office

BintiHome Instagram

Another day at the office… de afgelopen week bestond weer uit allerlei leuke bezigheden waar ik aanstaande zondag in de A Week With Binti meer over zal vertellen. Ik ben op het moment druk bezig met het afronden van de eerste fase van mijn eigen collectie, yeey! Dus ik kan een ticket boeken naar Egypte voor in maart om daar verder te gaan met ontwikkelen, super spannend! Dit soort super leuke projecten zorgt er wel voor dat er geen continuiteit zit in het plaatsen van blogs, ook al wil ik dat zo graag! Achter de schermen nog hard aan het werk om deze blog om te zetten naar WordPress… ook bijna klaar! En dan wil ik zoveel leuks met jullie delen: Meer inspiratie over interieur, styling en kleurgebruik. Ondertussen kan je mij volgen op instagram voor een kijkje achter de schermen. Fijne vrijdagavond en tot gauw!

BintiHome Instagram


Foto’s Binti Home Instagram 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*