Fauteuil als eyecatcher 5 leukste op een rij ©BintiHome-3

Opzoek naar een nieuwe fauteuil in de woonkamer? Ik verzamelde de meest prachtige fauteuils bij elkaar voor jou!

Een fauteuil in de woonkamer

In de meeste woonkamers is er wel plek voor, een fauteuil. Dit kan bij de bank zijn om de zithoek te vergroten of juist een apart hoekje om extra zitruimte te creëren. Wij hadden eigenlijk altijd een okergeel stoeltje in deze hoek bij de tv staan. Ik ben weg van de kleur okergeel maar ik wilde weer eens wat anders. Daarom ging ik op zoek naar een nieuwe fauteuil en ik ben heel veel mooie exemplaren tegengekomen tijdens mijn zoektocht! Daarom lijkt het mij leuk deze fauteuils met jullie te delen.

Fauteuil als eyecatcher 5 leukste op een rij ©BintiHome-5

Fluwelen fauteuils

Het materiaal fluweel geeft een luxe en chique uitstraling aan een interieur. Ik vind vooral de combinatie van fluweel met andere materialen mooi, denk aan hout, marmer en linnen. Toen ik deze fauteuil ‘Mark’ in de combinatie eiken en fluweel zag was ik dan ook meteen verkocht. En nu staat hij prachtig in ons interieur. Maar er zijn nog meer mooie stoeltjes in fluweel, ik verzamelde er een aantal voor je.

Fluwelen fauteuils Binti Home

Shop jouw favoriet!

Hierboven zie je een mix van een aantal favoriete fauteuils in fluweel. De Bar van Dutchbone ( roze ) stond ook al een lange tijd op mijn wishlist in de kleur okergeel. Ik heb deze fauteuil wel eens toegepast in een interieurproject in de kleur okergeel en groen, prachtig! En ook die van Whkmp’s Own in de kleur terra vind ik prachtig. De meeste van bovenstaande fauteuils zijn dus in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zie hieronder de shoplinks:

Uiteindelijk zijn we dus toch voor een compleet andere fauteuil gegaan en in een nieuwe kleur. Na een lange tijd okergeel wilde ik wel eens wat nieuws.

Fluwelen fauteuil als eyecatcher 5 leukste op een rij ©BintiHome-4

Hoe stijl je een nieuwe fauteuil in huis?

Mocht je nou niet goed weten of een nieuwe fauteuil in jouw interieur past, kijk dan zeker deze styling video die ik heb gemaakt. Hierin leg ik uit hoe je een nieuwe kleur kan toevoegen aan je huidige interieur en hoe je zorgt dat de kleur past. Neem je een kijkje? Je ziet meteen hoe ik ons interieur een mini make-over geef met deze nieuwe donker groene fauteuil.

Meer inspiratie voor de woonkamer?:

Deze blog bevatten affiliate links, dit houdt in dat ik een percentage ontvang mocht jij tot een aankoop overgaan na het klikken op één van de links.