Onze plannen voor 2017 Wonen en werken in 2 landen ©BintiHome

Happy 2017! Een nieuw jaar heeft altijd iets bijzonders. Het gevoel dat je het vorige jaar afsluit en een heel nieuw jaar voor je hebt liggen waarin alles mogelijk is. Zo voelt het stiekem wel een beetje voor mij. Zo ligt er een bijzonder jaar voor ons waarin veel gaat veranderen. Wat precies? Lees maar mee in een persoonlijke blog.

2016 was een bijzonder jaar

Het afgelopen jaar was een heel erg fijn jaar met veel mooie momenten maar ook momenten met werkstress. Ik heb mij af en toe volledig op werk gestort om vervolgens halverwege het jaar te realiseren dat balans beter werkt. Sinds de zomer ben ik meer gebalanceerd te werk gaan. Het draait niet alleen om successen in het werk maar vooral om successen in het leven. Ik leef heel erg op gevoel en dat heb ik vooral de boventoon laten voeren. Ik stelde mijzelf regelmatig de vraag ‘Moet dit nu?’, of als ik een beslissing moest maken: ‘Wat is het ergste dat kan gebeuren?’. Het hielp mij relativeren en vooral realiseren dat ik ontzettend dankbaar kan zijn voor mijn leven nu.

Online deelt vrijwel iedereen vooral de mooie momenten, inspirerende interieurs en hoogtepunten. Ik moet toegeven dat ik dit zelf ook doe. Ik hou van positiviteit, van mooie momenten en probeer altijd de goede kant van dingen te zien. Daarom deel ik dit ook vooral online, om positiviteit en mooie momenten te delen om zo hopelijk jullie als lezers te kunnen inspireren. Achter de schermen kan daar heel wat denkwerk aan vooraf gaan, want als ‘Vissen’ ben ik een denker en dromer. Maar wel een Vissen die haar dromen probeert waar te maken door puur op gevoel af te gaan.

Het afgelopen jaar ben ik dus volledig op mijn gevoel gaan vertrouwen. Wat heeft geleid tot prachtige momenten, vriendschappen die hechter zijn dan ooit, mooie reis met mijn lieve moeder én verloofd met mijn grote liefde Mahmoud!

Verloofd met mijn grote liefde ©BintiHome

2017 – Wonen en werken in twee landen

Liefde is sterk, zo sterk dat het je leven op zijn kop kan zetten, op een goede manier ;). Nooit gedacht dat het zou gebeuren maar Mahmoud en ik zijn de afgelopen twee maanden vol op bezig geweest met het verbouwen van ons huis hier in Caïro. Op Instagram ook wel te volgen onder #OurCairoHome. Het huis van scratch opbouwen tot een thuis is een droom die uitkomt en echt een ontzettend leuke uitdaging. En een uitdaging is het zeker als je je bedenkt dat alles hier anders gaat dan in Nederland en dan met name timemanagement en afspraken.. Ik schreef er al eerder een blog over. Maar, we zijn echt hard aan het werk en het ziet er naar uit dat we met een maandje wel ‘klaar’ zijn met de basis van het huis.

En dan?

Op mijn instagram kreeg ik al veel de vraag of ik in Egypte ga wonen en of ik dus Nederland ga verlaten. Ja en Nee? We bouwen dit huis in Caïro natuurlijk niet voor niets, dus het is wel de planning om hier ook te verblijven. Maar het is vooral ook het plan om de komende jaren ons tijd te verdelen tussen Nederland en Egypte. Eigenlijk zoals ik dat het afgelopen 1,5jaar ook heb gedaan. We hebben allebei een eigen bedrijf wat inhoudt dat we op projectbasis werken en daardoor onze tijd redelijk flexibel kunnen indelen. Wat wij vooral willen is ons laten leiden door het leven en zien wat er op ons pad komt. Een bijzonder en waardevol gegeven en ik ben dan ook heel erg benieuwd wat 2017 voor ons in petto heeft!

Voor Binti Home blijf ik dus gewoon ook in 2017 werken in Nederland aan interieurprojecten, fotografie opdrachten voor merken en mijn blog en hopelijk weer de styling van evenementen en wellicht weer de Woonbeurs. Ook blijf ik veel artikelen schrijven voor Binti Home Blog en meer video’s in het nieuwe jaar. Daarnaast kan ik in Egypte aan de slag met het verder ontwikkelen van eigen producten voor de online shop en wie weet wat hier verder op mijn pad komt.

Wonen en werken in 2 landen in 2017 ©BintiHome

Verhuizen in Nederland

Wat?! Ja, het is echt zo. We gaan verhuizen IN Nederland naar een ander huis. Dat betekent dat ik na 2,5jaar mijn fantastische huis in de Bollenstreek ga verlaten. Een beslissing waar ik lang over na heb gedacht maar de tijd is er goed voor. Dit huis heeft mij ontzettend veel gebracht en ik heb echt mijn stijl kunnen laten zien. Veel mooie projecten gedaan in het huis én door het huis. Ik heb echt genoten dit prachtige 100 jaar oude huis. Maar nu is het tijd voor een nieuw huis dat beter past bij ons nieuwe leven. Ook wil ik op een plek wonen met iets meer levendigheid om ons heen in plaats van de rust op het platteland.

Ik ben heel erg benieuwd waar we precies naar toe gaan. We hebben nog geen nieuw huis gevonden maar zijn hard op zoek. Uiteraard zie ik het als een nieuwe uitdaging om hier een prachtig thuis van te maken samen met Mahmoud. En nog meer interieurinspiratie om met jullie te delen! Mocht je trouwens geïnteresseerd zijn in dit huis, neem dan een kijkje hier want het huis is te huur/te koop.

XL Hometour binnenkijken bij Binti Home ©BintiHome

Happy new year!

Na een toch wat persoonlijke blog wil ik jullie heel graag een prachtig 2017 toewensen met veel liefde, positiviteit en vooral proberen te doen wat je hart je ingeeft. Het heeft mij geholpen bij de toch wat grote beslissingen het afgelopen jaar. ‘Live the Life you Love & Do what makes you happy!’ Bedankt voor het volgen lieve volgers, sinds kort kan je nu ook mijn blog goed volgen per e-mail, schrijf je hier in. Ik hoop jullie in dit nieuwe jaar nog meer te kunnen inspireren met styling tips, mooie interieurs, vele reizen en een kijkje achter de schermen bij Binti Home.

Happy new year! 2017 Saber Light Zuiver wonen en werken ©BintiHome

Informatie over de producten uit deze blog :

 

Foto’s : Souraya Hassan en Mahmoud Sherif

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren