Weekendtip | Heerlijk eten bij De Pastakantine in Den Haag

Fotografie Pasta Kantine Den Haag Binti Home Blog horeca inrichting ©BintiHome

Wat een verandering van het weer! Ik had voor vandaag eigenlijk een blogpost ingepland van een hele leuke strandtent in Zandvoort waar ik vorige week was. Maar omdat ik het fijn vind als de blogposts wel passen bij de dag bewaar ik deze blogpost voor een zonnige dag. Maar ik heb genoeg inspiratie om met jullie te delen. Daarom hier een ontzettend leuke weekendtip. Heb je zin om lekker uiteten te gaan en het liefst ook nog eens in een prachtige omgeving? Ga dan zeker langs bij De Pastakantine in Den Haag!

Heerlijk Italiaans eten
Tijdens Designkwartier in Den Haag liep ik samen met wat bloggers langs De Pastakantine en we wisten meteen, hier gaan we een hapje eten! Het was nog wat rustig aangezien de lunch eigenlijk al voorbij was, dus ik kon uitgebreid wat foto’s maken. Daarna heerlijk genoten van broodje Palle Pollo Picante, maar er staat nog veel meer lekkers op de menukaart. Zowel voor de lunch als diner kan je hier terecht. Gezellig met je vriendinnen of met de hele familie!

Sfeervol dineren
Pas geleden werd ik geïnterviewd voor een leuke special ( binnenkort meer!) en hierin werd mij naar mijn favoriete restaurants gevraagd. Al gauw kwamen we tot de conclusie dat ik vaak naar een restaurant toe ga waar er veel aandacht is besteed aan de uitstraling van het interieur. Eigenlijk kan je wel zeggen dat ik een restaurant selecteer op de sfeer en uitstraling en daarna kijk wat voor eten zij serveren. Als dat ook nog eens top is, word ik helemaal blij, en deel ik dit dus maar al te graag met jullie!

Industrieel interieur
Het interieur van De Pastakantine is werkelijk prachtig! Ik raakt niet uit gefotografeerd, zoals je op de fotoserie hieronder wel kan zien. De prachtige blauw/groene wand staat erg mooi in dit industriële interieur waarbij de buizen over het plafond nog zichtbaar zijn. Wel leuk dat het allemaal zwart is geverfd. Het cognacleer van de banken en het warme hout van de stoelen en krukken zorgen voor een warme uitstraling samen met het blauw/groen en past ook mooi bij de lampen van roest. De industriële zwarte lampen passen daarnaast weer goed bij het frame van de tafels en de banken. Er is echt een balans gecreëerd in dit interieur en de meeste van jullie weten dat dit mijn belangrijkste ‘regel’ is bij het creëren van een sfeer. De wand van baksteen geeft een mooie industriële look en de wand met ramen in dezelfde blauw/groene kleur met goud detail geeft deze setting een klassieke look. Naast de eettafels en hoge tafels is er ook een zitruimte gemaakt met een heerlijke cognac leren bank en wat vintage look fauteuils. Is dat geen ideale plek om je koffie te drinken nadat je hebt gedineerd? Ik zou heel graag eens een inspirerend en passend concept willen bedenken voor een restaurant of hotel en de uitvoering ook volledig doen, van het bedenken van de kleuren tot het inrichten en leveren van alle accessoires passend bij de uitstraling van het bedrijf. Wie weet op een dag.

Ik heb nu één keer geluncht bij De Pasta Kantine maar ga zeker binnenkort eens langs om te dineren. Misschien dit weekend wel! – De Pasta Kantine, Prins Hendrikplein 15, 2518 JC, Den Haag

Fotografie Pasta Kantine Den Haag Binti Home Blog ©BintiHome

Fotografie Pasta Kantine Den Haag Binti Home Blog baksteen muur horeca ©BintiHome

 

Fotografie Pasta Kantine Den Haag Binti Home Blog horeca industrieel ©BintiHome

Fotografie Pasta Kantine Den Haag Binti Home Blog industrieel horeca interieur ©BintiHome

Fotografie Pasta Kantine Den Haag Binti Home Blog horeca inrichting woonkamer ©BintiHome

Fotografie Pasta Kantine Den Haag Binti Home Blog verlichting ©BintiHome

Fotografie Pasta Kantine Den Haag Binti Home Blog living horeca ©BintiHome

 

Fotografie Pasta Kantine Den Haag Binti Home Blog horeca kleurenpalet ©BintiHome

Fotografie Pasta Kantine Den Haag Binti Home Blog stylingtip wand bordjes ©BintiHome

Fotografie Pasta Kantine Den Haag Binti Home Blog horeca industrieel tafels ©BintiHome

Fotografie Pasta Kantine Den Haag Binti Home Blog ©BintiHome

Fotografie Pasta Kantine Den Haag Binti Home Blog verlichting ©BintiHome

Fotografie Pasta Kantine Den Haag Binti Home Blog industrieel horeca interieur ©BintiHome

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Bewaren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *