vt wonen & design beurs | Binti Home Blog staat op de design beurs, kom jij langs?

Binti Home Blog op de Woonbeurs

Wat een ontzettend bijzondere en mooie tijd voor Binti Home Blog! Een prachtige publicatie in het vtwonen blogazine, op de shortlist voor de Meet the blogger vtwonen advanced award 2015 (spannend!!) én steeds meer bezoekers op mijn blog. En nog meer leuk nieuws is dat Binti Home Blog volgende week twee dagen aanwezig zal zijn op de vt wonen & design beurs in de Rai in Amsterdam!


vtwonen & design beurs : standontwerp en styling voor Flexa
Ik ben al een tijdje bezig met de voorbereidingen voor de vt wonen & design beurs omdat ik het ontwerp heb gemaakt voor de stand van Flexa. Een ontzettend bijzondere en mooie opdracht waarvoor we nu met alle voorbereidingen bezig zijn. De standbouwer is op dit moment bezig om alle ontwerpen te maken en deze week wordt de beurs opgebouwd. Ik zal zelf vrijdag en maandag aanwezig zijn tijdens de opbouw voor het inrichten en het decoreren van de stand. Uiteraard ben ik ontzettend benieuwd wat jullie van het ontwerp vinden. Neem zeker een kijkje in de stand van Flexa!

standontwerp en styling Flexa Vt wonen en designbeurs 2015 © Binti Home Blog

Binti Home Blog op de beurs – kom jij ook langs?
Op woensdag 30 september zal ik de hele dag aanwezig zijn op de vtwonen & design beurs samen met alle bloggers van Blogtoday. Ik zou het natuurlijk ontzettend leuk vinden om je daar te ontmoeten, kom je even gedag zeggen? Meer informatie over deze woensdag volgt gauw! Daarnaast ben ik vrijdag 2 oktober ook aanwezig in de tuin van het vtwonen huis waar ik een leuke workshop zal geven van 15.00-17.00uur! Ook hierover zal ik meer informatie delen op mijn blog, dus hou mijn blog én instagram in de gaten.

Meet the blogger conference
Het weekend van 3 en 4 oktober ben ik aanwezig op de Meet the blogger conference in Amsterdam. Ik ben genomineerd voor de Meet the blogger vtwonen award advanced 2015 en ik sta nu op de shortlist. De winnaar zal op zondag 4 oktober tijdens deze conference bekend gemaakt worden. Ik vind deze nominatie al een hele grote eer en een mooi compliment voor het harde werken voor mijn bedrijf en blog. Ik doe het met zoveel plezier en ik word hier echt gelukkig van! Natuurlijk is het hartstikke spannend en ben ik benieuwd naar de uitslag, deze nominatie is al een prijs!

Laat het mij even weten als je van plan bent om langs te komen op de vt wonen & design beurs op woensdag 30 september of vrijdag 2 oktober? Dat zou ik erg leuk vinden :) Hopelijk tot dan!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *