Volg Binti Home op instagram voor dagelijkse inspiratie!

Wat is Instagram een heerlijke uitvinding, ik ben fan! Een fijne app om je dagelijkse inspiratie te delen met alleen maar beeld! De afgelopen weken ben ik iets minder vaak te vinden op mijn blog omdat ik met nieuwe dingen bezig ben. Zo ben ik vorige week verhuisd naar een nieuwe werkplek, een plek waar ik plannen die ik al langer had, nu ook echt kan gaan realiseren. Bij deze plannen hoort een ontzettend leuk nieuw project waar ik meteen mee wil starten maar nog wat voorbereiding nodig heeft. Ik ben erg enthousiast en kan niet wachten om het met jullie te delen. Voor nu wat inspiratie van instagram van de afgelopen dagen. Zo was ik gister op de Mediaparade bij Sanoma om een hele inspirerende trendlezing bij te wonen van Christine Boland, wat een inspiratie! Ook volgde ik een interessante lezing van Gemma Fletcher van het creatieve team van Getty Images. Volg me op Instagram/bintihome om dagelijks mee te kijken achter de schermen bij projecten, mooie producten die ik tegenkom en styling inspiratie.

 

Alvast een heel fijn weekend en tot gauw!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *