VIDEO – Final Hometour Our Cairo Home project

Finally I share here with you the 6th and last video of this Our Cairo Home episodes. After being in Holland for 1,5month we’re back in Our Cairo Home and the best moment to share the final result. I am very curious what you’ll think of our new home so it’s time for a hometour!

Read More

VIDEO – Aan de slag met het verbouwen van ons huis

En alweer de derde episode van Our Cairo Home. Eindelijk aan de slag met de veranderingen in huis. Achter de schermen zijn we al een paar stappen verder maar toch wil ik jullie alles stap voor stap laten zien. Zo gaan wij in deze video eindelijk aan de slag met de verbouwing van het huis. { English below }

Read More

VIDEO : ‘Love, talent & friendship’

Vanaf dag 1 zat het goed. We zagen elkaar voor het eerst tijdens de toelating voor de opleiding Allround Styling aan Artemis Styling Academie in Amsterdam. Dat was ergens in mei of juni in 2006. Nu ruim 10 jaar later zit het nog steeds goed. Onze vriendschap is uitgegroeid tot iets bijzonders, het voelt elke keer weer alsof we zussen zijn. En dat heeft Mahmoud vast gelegd in zijn nieuwste video die hij speciaal voor ons maakte.

Read More

Een nieuwe stylingvideo waarin ik drie stylingtips geef én ik gebruik de woonwinkel CASBA als decor!

Het is bijna kerst, dé tijd van het jaar om het huis in te richten en lekker te (woon)winkelen voor fijne cadeautjes.  Voor anderen en misschien ook wel voor jezelf? Ik koop altijd het liefste woonaccessoires als cadeau. Speciaal voor deze feestdagen heb ik een styling video gemaakt met drie styling tips voor het inrichten van jouw huis met kleur. Nee geen kerst styling tips, maar styling tips die je het hele jaar door kan toepassen! Dat zijn de goede voornemens ;)

Read More

Denim Drift inspiratie project voor Flexa

Met trots deel ik een heel leuk project waar ik de afgelopen weken aan heb mogen werken. Samen met bloggers Wimke en Marij hebben we een eigen ruimte mogen inrichten voor de stand van Flexa op de Vtwonen & designbeurs. Een eigen ruimte met onze visie op de kleur Denim Drift.

Read More

Video : Met Flexa op persreis naar London

In deze blog deel ik graag de vlog met jullie welke ik heb gemaakt van de persreis met Flexa naar Londen afgelopen maandag en dinsdag! Zoals ik al op instagram deelde ben ik samen met Odet en Laura van Flexa naar London afgereist om daar Elisah van Interiorjunkie te ontmoeten en twee hele gezellige dagen te hebben gehad. Overigens de kleur van de deur op bovenstaande foto is ook de kleur Denim Drift, weer een hele andere uitstraling!

Read More

VIDEO | ‘How I See Colours’

Met trots deel ik een nieuw project genaamd ‘Ainy-MyEye’. Dit bestaat uit een serie video’s met een creatieve insteek met invloeden van een documentaire. Deze serie heb ik gemaakt in samenwerking met regisseur Mahmoud Sherif. Hij heeft de hele productie op zich heeft genomen en ik simpelweg doe waar ik van hou, styling in mijn eigen huis.

Read More