Shoppingtip : Gekaapt Amsterdam

Ik vind het heerlijk om te shoppen en met name in conceptstores of popupshops. Hier vind je vaak unieke producten, handgemaakt of een tijdelijke collectie. Niets is leuker dan wat unieke producten shoppen voor in huis. Net voordat ik naar Egypte ging heb ik een rondje gemaakt door Amsterdam om verschillende inspirerende winkels te bezoeken. En één daarvan was Gekaapt Amsterdam.

Read More

Hay House Amsterdam

Je zou toch elke dag wakker kunnen worden terwijl je uitkijkt over de prachtige grachten van Amsterdam door deze fantastische hoge ramen. Daglicht vind ik een heel belangrijk onderdeel in huis. Het laat alles er zo mooi uitzien en het ‘licht’ je interieur erg mooi uit. Geloof je mij als ik vertel dat deze foto niet in een woonhuis is gemaakt maar de vernieuwde Hay store ofwel Hay House Amsterdam?

Read More

Appartement huren in historisch centrum van Lissabon via Way To Stay

Om mij heen zijn verschillende mensen al de vakantie voor het voorjaar aan het boeken. Natuurlijk is de winter erg sfeervol maar stiekem verlangen we alweer naar de zon. Natuurlijk is de winter erg sfeervol maar stiekem verlangen we alweer naar het voorjaar. Dus wat is er dan leuker dan alvast een lang weekend weg boeken naar je favoriete stad? Zo heb ik mijn moeder afgelopen najaar verrast met een stedentrip naar Lissabon.

Read More

Drie winkeltips voor het kopen van de juiste woonaccessoires

Je kent vast wel dat gevoel. Dat je een winkel binnenloopt met heel veel mooie meubels en accessoires en dat je overal wel wat moois ziet. Maar vervolgens, heb je geen idee waar je moet beginnen en loop je met één of twee producten naar de kassa of misschien wel met helemaal niets. Voor deze blog bezocht ik de winkel Casba en wil ik je aan de hand van diverse foto’s drie winkeltips geven om slim te winkelen en zo de juiste producten bij elkaar te vinden voor de styling van jouw interieur!

Read More

Hotelconcept Zoku Amsterdam – wonen en werken in lofts

Een tijdje geleden is er een nieuw concept hotel geopend in Amsterdam, voor locals én voor travelleres. Eén dag voordat het Zoku hotel officieel open ging liep ik al samen met Naomi door dit prachtige nieuwe hotel concept. Waarom de blog nu pas online komt is voor mij ook een vraag, heeft vast iets met planning te maken haha. Maar alsnog deel ik heel graag dit vernieuwde en inspirerende hotelconcept met jullie.

Read More

Vtwonen huis op de vtwonen en designbeurs 2016

Vandaag is alweer de laatste dag van de Vtwonen en designbeurs in de Rai Amsterdam. De hele week was dit dé plek om wooninspiratie op te doen. Heb jij een kijkje genomen in de bloggerkamers bij Flexa waarvan ik er één heb mogen inrichten? Of heerlijk genoten van het prachtige, zoals elk jaar weer, Vtwonen huis? Maar ook vele merken hebben hun best gedaan de bezoekers weer te inspireren.

Read More

Woon winkelen in jouw favoriete woonstijl

Scandinavisch wit bij WoonExpress ——- Als ik ga woon winkelen is dat vaak online of in winkels waar ik meteen inspiratie op doe. Maar hoe zorg je dat je thuis komt met de producten in jouw woonstijl? Als ik ga shoppen voor mijn klant krijg ik vaak een wensenlijst mee met veel ideeën die ontstaan zijn vanuit de laatste trends of wat ze hebben gezien in de bladen. Maar hoe vertaal je dit naar je eigen interieur?

Read More