Summer house styling with bright colours

Can you imagine it’s already spring? Yes I am so excited! I am not really a winter person and feeling the sunshine on my skin again makes me so happy. Can’t wait for the many days we will spend outside again and travelling to the coast. Here in Egypt you have some amazing places near to the beach, one of them is Hacienda Bay in the North Coast of Egypt. Here I photographed this amazing summer house for design studio Eklego last summer.

Read More

Vier slaapkamer styling tips voor een bohemian hotelkamer gevoel!

Het nieuwe jaar is al ruim een week bezig dus tijd om eens lekker aan de slag gegaan met de styling in huis. Wat ik altijd heel erg prettig vind aan een slaapkamer als het een luxe en rustige uitstraling heeft. Eigenlijk een beetje hetzelfde gevoel als een hotel. Maar hoe creëer je het ultieme hotel gevoel in jouw slaapkamer? Ik geef hier vier slaapkamer styling tips.

Read More

Denim Drift inspiratie project voor Flexa

Met trots deel ik een heel leuk project waar ik de afgelopen weken aan heb mogen werken. Samen met bloggers Wimke en Marij hebben we een eigen ruimte mogen inrichten voor de stand van Flexa op de Vtwonen & designbeurs. Een eigen ruimte met onze visie op de kleur Denim Drift.

Read More

Modern bohemian woonkamer in Egypte

Een paar weken geleden was ik voor twee weken in Egypte. Ik ga geregeld naar Egypte voor familie, werk en de liefde. Ik heb een aparte categorie aangemaakt waar ik alle inspiratie en verhalen vanuit Egypte met jullie deel. Benieuwd wat jullie ervan vinden. Deze keer ging ik aan de slag voor een fantastische photoshoot voor een mooi merk aan de noord kust..

Read More

Metamorfose interieur Strandhuisjes Den Haag

Als we de weervoorspellingen mogen geloven komt er deze week een hittegolf in Nederland. Alhoewel de vakantie volgens mij voor iedereen voorbij is weet ik dat we toch met z’n allen van het weer gaan genieten. Meteen een mooi moment om de foto’s te delen van de metamorfose die ik heb gedaan van de Haagse Strandhuisjes op Kijkduin. Deze foto’s heb ik gemaakt voor Stek Magazine.

Read More

Bathroom inspiration with concrete, peach and hammam towels

Can I have a bathroom like this in my own home? For the bathroom issue of Stek Magazine I have styled and photographed this bathroom in the house of Chantell from Bloosz. See her how her bathroom looks like and how we have changed the complete look for the new cover story! Dit is mijn droom badkamer! Voor de badkamer issue van Stek Magazine heb ik deze badkamer van Chantell van Bloodz gestyled en gefotografeerd. In deze blog zie je hoe haar badkamer er normaal gesproken uitziet en hoe we de badkamer een complete restyling hebben gegeven voor deze cover

Read More

3 different styles with one grey sofa + win the sofa

In this blogpost I would like to show you 3 different styles to create with a grey sofa. A grey sofa is a good base for every interior and you can see this colour coming back in many homes as well. But it’s really nice to create your own style and to work with different colour palettes. I styled and photograph this 3 moods for the newest edition of Stek Magazine. In deze blog deel ik met jullie drie verschillende stijlen wat je kan creëren met een grijze bank. Een grijze bank is een goede basis voor ieder interieur en

Read More