Some days in Marina, Egypt

 
Here we are, in Egypt. I spend some days at Marina with my father and family, a lovely place at the Mediterrean sea. Last days were relaxing and having a good time. I really would like to share some photo’s with you from this beautiful place. But with respect for the hectic and really bad situation here in Egypt, mostly in Cairo, I just want to share this photo above. It’s a photo from the sunset I see everyday, where my thoughts can go where I want and just relax. We don’t know yet when we will go back to Cairo, we will wait here till it’s a bit more safe. So maybe we will stay here more days. I hope the situation will get better. I will blog again when i’m back in the Netherlands because the internet is really poor here. Ma’salama


Op dit moment ben ik in Egypte. Met mijn vader en familie breng ik wat dagen door in Marina, een prachtige plek aan de Middelandse zee. De afgelopen dagen waren heerlijk ontspannen. Ik wil graag wat foto’s  met jullie delen van deze prachtige plek. Maar met respect voor de hectische en vreselijke situatie hier in Egypte, vooral in Cairo, deel ik alleen deze foto hierboven. Op deze foto zie je de zonsondergang die ik hier elke dag zie. Met dit uitzicht kan ik ontspannen en mijn gedachtes laten gaan. We weten nog niet wanneer we terug gaan naar Cairo, we wachten tot het iets veiliger is. Hopelijk wordt de situatie beter…  Ik zal weer bloggen als ik in Nederland ben. Ma’salama

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *