Flower shop Cairo : Joie de Vivre at new hotspot Maison69

I believe that instagram has a huge power of connecting you with places, people and talents you didn’t know before. Ofcourse when you do some research online you can find new hotspots or places to go at other blogs or community sites. But on instagram you’re able to get a little experience already before you actually have been there. And that what made me so curious earlier this week when I saw some snaps of Maison69, a new conceptstore in Zamalek.

Read More

Shoppingtip : Gekaapt Amsterdam

Ik vind het heerlijk om te shoppen en met name in conceptstores of popupshops. Hier vind je vaak unieke producten, handgemaakt of een tijdelijke collectie. Niets is leuker dan wat unieke producten shoppen voor in huis. Net voordat ik naar Egypte ging heb ik een rondje gemaakt door Amsterdam om verschillende inspirerende winkels te bezoeken. En één daarvan was Gekaapt Amsterdam.

Read More

Hay House Amsterdam

Je zou toch elke dag wakker kunnen worden terwijl je uitkijkt over de prachtige grachten van Amsterdam door deze fantastische hoge ramen. Daglicht vind ik een heel belangrijk onderdeel in huis. Het laat alles er zo mooi uitzien en het ‘licht’ je interieur erg mooi uit. Geloof je mij als ik vertel dat deze foto niet in een woonhuis is gemaakt maar de vernieuwde Hay store ofwel Hay House Amsterdam?

Read More

Een nieuwe stylingvideo waarin ik drie stylingtips geef én ik gebruik de woonwinkel CASBA als decor!

Het is bijna kerst, dé tijd van het jaar om het huis in te richten en lekker te (woon)winkelen voor fijne cadeautjes.  Voor anderen en misschien ook wel voor jezelf? Ik koop altijd het liefste woonaccessoires als cadeau. Speciaal voor deze feestdagen heb ik een styling video gemaakt met drie styling tips voor het inrichten van jouw huis met kleur. Nee geen kerst styling tips, maar styling tips die je het hele jaar door kan toepassen! Dat zijn de goede voornemens ;)

Read More

Drie winkeltips voor het kopen van de juiste woonaccessoires

Je kent vast wel dat gevoel. Dat je een winkel binnenloopt met heel veel mooie meubels en accessoires en dat je overal wel wat moois ziet. Maar vervolgens, heb je geen idee waar je moet beginnen en loop je met één of twee producten naar de kassa of misschien wel met helemaal niets. Voor deze blog bezocht ik de winkel Casba en wil ik je aan de hand van diverse foto’s drie winkeltips geven om slim te winkelen en zo de juiste producten bij elkaar te vinden voor de styling van jouw interieur!

Read More

Woon winkelen in jouw favoriete woonstijl

Scandinavisch wit bij WoonExpress ——- Als ik ga woon winkelen is dat vaak online of in winkels waar ik meteen inspiratie op doe. Maar hoe zorg je dat je thuis komt met de producten in jouw woonstijl? Als ik ga shoppen voor mijn klant krijg ik vaak een wensenlijst mee met veel ideeën die ontstaan zijn vanuit de laatste trends of wat ze hebben gezien in de bladen. Maar hoe vertaal je dit naar je eigen interieur?

Read More

Stedentrip deel 2 : Een weekend in Amsterdam

Amsterdam, een stad waar ik heel graag kom. Voor mijn werk, voor het ontdekken van nieuwe spots en heerlijk rondkijken in de mooiste interieur en lifestyle winkels. Maar een tijdje geleden besloot ik om Amsterdam weer eens te bezoeken als ‘local’ en twee dagen de stad te verkennen.

Read More