Yoghurt Barn Haarlem : A brick wall and delicious yoghurt

{ Yoghurt Barn Haarlem } I need to confess. When we decide to go out and eat somewhere it’s not the menu I look at in the first place. No, while searching for a nice spot to have a breakfast I am scrolling down instagram and search for nice interiors. Yes exactly, a nice interior of a restaurant where we can make amazing photo’s, Oh and have breakfast ofcourse ;)… And that’s how we visited Yoghurt Barn Haarlem.

Read More

Stedentrip deel 2 : Een weekend in Amsterdam

Amsterdam, een stad waar ik heel graag kom. Voor mijn werk, voor het ontdekken van nieuwe spots en heerlijk rondkijken in de mooiste interieur en lifestyle winkels. Maar een tijdje geleden besloot ik om Amsterdam weer eens te bezoeken als ‘local’ en twee dagen de stad te verkennen.

Read More

MUST VISIT | Ampersand restaurant surrounded by green in Zamalek

I was walking on the street in Zamalek when I saw amazing doors of steel with a lot of green hidden behind it. I took a quick look and I saw a beautiful mix of furniture, green and a relaxed atmosphere. Oh and I saw some workers installing everything, wow a new restaurant will be open in town! Ik liep op straat in Zamalek, Cairo, toen ik prachtige stalen deuren zag met daarachter wat groen. Ik nam een snel kijkje en ik zag een prachtige mix van meubels, planten en een ontspannen sfeer. Oh, en ik zag ook wat mensen

Read More

Colorful interiordesign and local Egyptian food at Zoöba restaurant

Bij Zööba serveren ze bekende Egyptische gerechten welke je als take away mee kan nemen of kan opeten in het prachtige kleurrijke interieur. Ze hebben verschillende locaties verspreid over Cairo maar deze vestiging in de wijk Maadi is één van mijn favorieten. At Zööb they serve wellknown Egyptian dishes for takeaway or you can eat your dish in the beautiful colorful interior. They have several locations throughout Cairo, but this branch in the district of Maadi is one of my favorites.

Read More

Modern Arabic ambiance at Lebanese bistro Tamara in Cairo

Ik ben naar Egypte gekomen om aan mijn eerste echte collectie te werken. Er zijn al veel mooie stappen gezet en op dit moment ben ik aan het wachten op de eerste samples. Naast het werken aan mijn collectie krijg ik ook al wat eerste stylingopdrachten binnen hier in Egypte, erg bijzonder! Het voelt toch ook stiekem wel een beetje als vakantie. Zo ga ik geregeld uit eten met mijn familie of vriendinnen en ik deel dan ook graag een eerste restaurant tip met jullie! [ Read more in English below ]

Read More

Modern spaans interieur bij BlueBell Coffee in Valencia

Het is alweer precies een jaar geleden dat ik samen met mijn beste vriendin Naomi heerlijk koffie aan het drinken was bij BlueBell coffee in Valencia. Toen wij door de wijk Ruzafa liepen zagen wij dit gele gebouw mooi entree, wij waren erg benieuwd wat er zich achter deze gietijzeren deuren bevond. Jij ook?… [ English below ]

Read More

Weekendtip | Heerlijk eten bij De Pastakantine in Den Haag

Wat een verandering van het weer! Ik had voor vandaag eigenlijk een blogpost ingepland van een hele leuke strandtent in Zandvoort waar ik vorige week was. Maar omdat ik het fijn vind als de blogposts wel passen bij de dag bewaar ik deze blogpost voor een zonnige dag. Maar ik heb genoeg inspiratie om met jullie te delen. Daarom hier een ontzettend leuke weekendtip. Heb je zin om lekker uiteten te gaan en het liefst ook nog eens in een prachtige omgeving? Ga dan zeker langs bij De Pastakantine in Den Haag!

Read More

Valencia restaurant tip : La Mas Bonita in Valencia

Citytrip Valencia Nog op zoek naar een leuke citytrip deze zomer? Dan is Valencia écht een aanrader! Deze prachtige Spaanse stad bruist van de mooie inspirerende plekken, verschillende wijken, ruim  strand en een mooi oud centrum. Vorig jaar ben ik hier samen met mijn beste vriendin Naomi geweest en maakte ik al deze travelvideo én schreef ik deze blog over Bed and Breakfast ABCYou. Deze B&B wordt gerund door een Nederlands stel en zit op een fijne locatie vlakbij de wijk Ruzafa. 

Read More

Amsterdam

”Haven’t been everywhere, but it’s on my list” (Propertyof). Dit soort dagen vind ik heerlijk! In mijn werk ben ik vrij om te gaan en staan en kan ik mijn dagen vrij indelen. Zo zijn er natuurlijk weken waarbij het ontzettend druk is. Zoals de afgelopen twee weken. Ik was bezig met een project voor de persdag/bloggersdag van Flexa. Hiervoor heb ik het ontwerp gemaakt, de shopping, coördinatie én twee ruimtes ingericht. Deze twee weken was ik non stop aan het werk.

Read More