Projects I Made

bintihomestudioinrichtingkleurenpalet

Interiordesign & Decoration
Een persoonlijk interieur ontwerpen is toch wel het liefste wat ik doe. Door een combinatie van kleur, stijl en producten ontstaat er een sfeer die klopt. Ik ontwerp interieurs voor particulieren en bedrijven en die zie je terug in Interiordesign & Decoration.
Lees meer…

 

4. BintiHomePostercandy-5-2
Photostyling & Interiorstyling
Voor verschillende merken, websites en tijdschriften realiseer ik sfeerproducties waarbij ik de styling en fotografie doe. Dit zijn altijd hele fijne opdrachten omdat ik samen met de opdrachtgever een mooi project neer kan zetten én ook het eindresultaat vast kan leggen. In Interiorstyling & Photostyling zie je de projecten die ik heb gerealiseerd.
Lees meer..

Flexa colourfutures 2015 persdag Droog Amsterdam

Eventstyling & Design
Al een aantal jaar help ik mee met de styling van verschillende beurzen zoals de Libelle zomerweek, Margriet winterfair en de Tinadag. Daarnaast maak ik ook ontwerpen, shopping en realisatie van persdagen. Zo heb ik de styling gedaan van de persdienst van Flexa (Akzonobel) en Nivea.
Lees meer..

 

fotografie Zenza

Interiorphotography ( brands ) 
Naast fotostyling realiseer ik ook interieurfotografie projecten. Zowel binnenkijkers voor de bladen als Flair, Vtwonen en 101 woon ideeën, als concept, styling en realisatie voor merken als Zenza, Postercandy, Showhome en Zoedt.
Lees meer..

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *