White kitchen with wooden details

Is a white floor and a white kitchen too bright? No it isn’t, if you make a good combination with wooden details like Laurien did your home will get a Scandinavian yet bright look. Is een witte vloer én een witte keuken te wit? Niet als je dit combineert met mooie houten details zoals Laurien dat heeft gedaan in haar keuken. Op deze manier ontstaat er een Scandinavische en lichte uitstraling.

Read More

Modern style with wood and white

Naast al het kleurgebruik in mijn huis vind ik het ook erg fijn om met neutralen te werken. Ik denk dan vooral aan pure materialen voor een natuurlijk kleurenpalet, veel hout en wit om zo een Scandinavische of Bohemian woonstijl te creeeren. Besides all the colors in my house, I also find it very pleasant to work with neutrals. I think especially of pure materials for a neutral colourpalette wood and white to create a Scandinavian or Bohemian style.

Read More

Woonplant : Styling met de narcis in mijn keuken

Geregeld verander ik de styling in mijn interieur. Zo had ik in de vensterbank van het kleine raam allemaal glaswerk neergezet omdat het licht daar mooi doorheen komt. Maar nu wilde ik graag weer aan de slag met wat groen in mijn keuken, dat staat altijd zo sfeervol. I regularly change the styling in my interior. Most of the time you’ll find a lot of glassware in front of my window because the lights comes nicely through here. But now I wanted to work with some green styling in my kitchen. Check it out in this blogpost!

Read More

Interieurinspiratie voor het inrichten van de keuken

Alweer een tijdje geleden heb ik een binnenkijker gefotografeerd bij Lydia en Andre in Deventer. De binnenkijker werd destijds gepubliceerd in Flair magazine. Deze maand staat deze prachtige keuken in het Duitse blad Schöner Wohnen, een prachtige uitgebreide productie. Op instagram deelde ik al een foto van deze mooie publicatie.

Read More

SUIKERFEEST | Styling in de keuken

Suikerfeest in Nederland Het is dit weekend 3Eid el Fitr, ook wel suikerfeest genoemd. Na een maand lang vasten, wat dit keer erg zwaar was zo midden in de zomer, is het nu tijd om samen met vrienden en familie het Suikerfeest te vieren. Mijn Egyptische familie woont grotendeels in Egypte en wat had ik daar graag willen zijn op dit moment. In Egypte is het echt feest met heerlijk eten, samen komen met alle familie’s uit het hele land, samen op pad, veel shoppen en samenzijn. Hier in Nederland gaat het toch net even wat anders, vooral omdat ik niet

Read More

Huis inrichten – Welke kleur geef je de keukenmuur?

Toen ik in dit huis kwam wonen waren alle muren wit, een fijne basis om mee te beginnen. Al eerder liet ik weten dat één van mijn favoriete kleuren okergeel is. Deze kleur is warm, straalt positiviteit uit en weerspiegelt ook een beetje mijn Egyptische roots. Toen ik deze kleur in de Flexa waaier zag wilde ik maar al te graag een hele wand okergeel maken. Maar welke muur zou dat worden? In deze blog lees je waarom ik voor de keukenmuur heb gekozen.

Read More

My painted chairs and table with Flexa creations

Na een fijne dag in het Flexa House of Colours (hierover later meer) in Amsterdam deel ik hierbij toepasselijk het resultaat van mijn tafel en stoelen die ik afgelopen week heb geverfd. In deze eerdere blog toonde ik de ongeverfde stoelen en tafel die ik via Marktplaats had gevonden. De kleuren uit de Creations lijn van Flexa had ik uitgekozen in een matte lak uitvoering.  Ik ben ontzettend blij met het (kleurrijke) resultaat. Ik houd van aardetinten en kleur en dit palet komt goed tot zijn recht in deze witte keuken. Ik heb gekozen voor de kleuren Caramel Fudge, Cafe

Read More