Kantoorinspiratie met kurk, hout en planten

StekMagazineApril2015 ©BintiHome

Er is weer een nieuwe editie uit van Stek Magazine, te downloaden in de appstore. Kort geleden deelde ik het filmpje met een kijkje achter de schermen dat is gemaakt op de dag van de fotoshoot en nu kan ik ook het resultaat delen van de shoot. De locatie was mijn eigen kantoor en met de wijziging en toevoeging van producten hebben we weer een nieuwe setting gemaakt. Het is altijd weer een leuke uitdaging om het concept uit te werken en de styling en fotografie te doen voor weer een nieuwe cover.

[ english below ]

Een prachtige eyecatcher in deze shoot is de Boom#1 lamp van Hello-Boom. Deze lamp, gemaakt van teak hout uit Costa Rica is ontworpen door Erwin Slierings. Ik was meteen verliefd op deze lamp en hij past prachtig in de setting met het House Doctor bureau, de kleur Subtle Jade op de wand en het kurk. Erwin is op het moment druk bezig met het maken van nieuwe ontwerpen. Lees hier meer over de Boom#1 lamp.

Productinformatie :
Bureau van House Doctor, Subtle Jade van Flexa ( Pure) op de wand, Boom lamp van Erwin Slierings, Kelim van Binti Home Collection, Clork klok van Puik Art, Kussen Ferm Living via Wonen met Lef, Prikbord en tableorganiser van kurk via Fonq. Meer inspiratie voor woonaccessoires en meubels op Bintihomeshop.nl, Fonq en Wonen met Lef.

StekMagazineApril2015 ©BintiHome

There is a new edition available of Stek Magazine, downloadable in the appstore. Just recently I shared the movie with a behind the scenes which is made on the day of the photoshoot and I can now share the result of that shoot. The location was my own office and with the modification and addition of products we have again made a new setting. It is always a nice challenge to work out the concept and do the styling and photography of another new cover. A beautiful eyecatcher in this shoot is this wood lamp, made of teak wood from Costa Rica is designed by Erwin Slierings. I instantly fell in love with this lamp and its suits perfectly with the setting of the House Doctor desk, the color Subtle Jade on the wall and the cork. Erwin is currently working on new designs. Read more about the ‘Boomlamp’ here:

StekMagazineApril2015 ©BintiHome

StekMagazineApril2015 ©BintiHome

StekMagazineApril2015 ©BintiHome

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

9 Comments

  1. Hoi! Ik ben op zoek naar een mooie witte vloer zoals deze voor mijn nieuwe appartement . Kun je mij vertellen wat voor vloer dit is en waar die vandaan komt? Dank!

    • Hoi Marieke! Bedankt voor je reactie. Op de grond liggen gewoon houten platen welke ik wit heb geverfd. In mijn woonkamer ( zie andere blogs ) ligt de nieuwe witte laminaatvloer van Ikea. Succes met de inrichting van je appartement, altijd leuk!

  2. Pingback: Una oficina muy creativa | ba2 Proyectos

  3. Pingback: INSPIRATION | Cord Boards | I SPY DIY

  4. Pingback: INSPIRATION | Cork Boards | I SPY DIY

  5. Pingback: INSPIRATION | Cork Boards - Nofilter.ink | The Storytelling Network

  6. Pingback: INSPIRATION | Cork Boards | drilltapp.com

  7. Pingback: Ideas fáciles para decorar tu oficina en casa

  8. Pingback: Inspiring Ways To Decorate Your Home With Pastel Colors

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*