Interview met Binti Home op de website van Showhome

Op de website Showhome is nu een interview over mij te lezen. Enjoy! Ik lees graag jullie reacties wat jullie ervan vinden. Lees het interview hier.

Fotografie : Souraya Hassan | Binti Home

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  • Leuk Souraya, wat een goed interview! Ben ook benieuwd wat er met je project van houseofc gaat gebeuren… Welk blad… Enz. Leuk om te lezen dat je de Armetis opleiding hebt gedaan.
    Heb ik jaren geleden willen doen maar is er nooit van gekomen. Groetjes Martine

    • Bedankt voor je reactie Martine! Op instagram zag je al een mini preview van de binnenkijker van House of C. Het eindresultaat komt zeker ook op de blog te staan. Artemis is een hele goede opleiding geweest waarbij ik heb kunnen ontdekken waar mijn passie ligt. Waarom heb je de opleiding nooit gedaan?