Vier slaapkamer styling tips voor een bohemian hotelkamer gevoel!

Het nieuwe jaar is al ruim een week bezig dus tijd om eens lekker aan de slag gegaan met de styling in huis. Wat ik altijd heel erg prettig vind aan een slaapkamer als het een luxe en rustige uitstraling heeft. Eigenlijk een beetje hetzelfde gevoel als een hotel. Maar hoe creëer je het ultieme hotel gevoel in jouw slaapkamer? Ik geef hier vier slaapkamer styling tips.

Read More

Een nieuwe stylingvideo waarin ik drie stylingtips geef én ik gebruik de woonwinkel CASBA als decor!

Het is bijna kerst, dé tijd van het jaar om het huis in te richten en lekker te (woon)winkelen voor fijne cadeautjes.  Voor anderen en misschien ook wel voor jezelf? Ik koop altijd het liefste woonaccessoires als cadeau. Speciaal voor deze feestdagen heb ik een styling video gemaakt met drie styling tips voor het inrichten van jouw huis met kleur. Nee geen kerst styling tips, maar styling tips die je het hele jaar door kan toepassen! Dat zijn de goede voornemens ;)

Read More

Marmoleum vloer – De woonkamer inrichten met de kleur mint groen

De wanden en de vloer bepalen grotendeels de sfeer van een huis. Ik werk vaak met een rustige basis, waarbij de wanden wit zijn en stuk voor stuk ingevuld worden met kleur. Voor de vloer werk ik vaak met een lichte kleur en neutrale uitstraling. Toen ik het geweldige kleurenpalet van deze Marmoleum vloeren zag was ik toch wel erg benieuwd wat je met een vloer kan doen dat iets meer kleur heeft.

Read More

Styling trends voor de aankleding van een bruiloft

Vorige week was ik samen met mijn vriendin Naomi naar het evenement ‘Engaged’. Waarom? Omdat mijn allerliefste vriendin verloofd is met haar vriend Patrick, yeey! Ik ben echt super blij voor ze en nu natuurlijk mee genieten van alle bruiloft inspiratie. Daarom hebben wij vorige week een bezoek gebracht aan de Lijm en Cultuur fabriek in Delft waar het twee-jaarlijks event ‘Engaged’ plaats vond. Wat een prachtige inspirerende locatie met een goede selectie aan bedrijven en merken op het gebied van trouwen. Van de jurk tot heerlijke taarten, verschillende fotografen en een videograaf, van alles wat. De perfecte plek voor

Read More