Interieurfotografie binnenkijken in Rum Hemma

I have photographed many houses for different magazines here in The Netherlands, like Vtwonen and Flair. All these houses are gorgeous and I am always happy to see how grateful the owners are when they read their publication. But it’s so nice when magazines from other European countries also want to publish my homestories… Ik heb al veel huizen gefotografeerd voor verschillende tijdschriften zoals Vtwonen en Flair. Al deze huizen zijn echt prachtig en ik ben altijd blij om te zien hoe dankbaar de bewoners zijn als ze het interview lezen en de binnenkijker zien in het tijdschrift. Het is

Read More

Portret about entrepreneurship in Leven Magazine

  A couple of weeks ago photographer Danielle visited me in my home to photograph me for an item about entrepreneurship for LEVEN magazine. Een paar weken geleden kwam fotografe Danielle bij mij thuis langs om een foto te maken voor een stuk over ondernemen in het tijdschrift LEVEN.

Read More

Binnenkijker : Met mijn huis en studio in de Flair

Vorige week stond ik met mijn eigen huis in de Flair. Ik fotografeer regelmatig binnenkijkers voor o.a. de Flair en Vtwonen en nu was mijn eigen huis aan de beurt. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, de Flair heeft een mooie beeldselectie gemaakt en het interview, geschreven door Eva Lunshof, is ook erg leuk. Het is echt mijn eigen persoonlijke verhaal geworden. Omdat de Flair een weekblad is ligt het al niet meer in de winkels maar daarom hier de online versie! Ik ben erg benieuwd wat jij van het verhaal vindt.

Read More

Eigen Huis & Tuin : Binnenkijken bij Souraya Hassan, Binti Home op RTL4

Twee weken geleden stond de cameraploeg van Eigen Huis en Tuin voor mijn deur samen met Quinty Trustfull. Ik voel me ontzettend vereerd dat ze mijn huis hebben uitgekozen om een binnenkijker te komen draaien. Het was een gezellige dag waarbij ik samen met Quinty door mijn hele huis loop, de hal, studio, woonkamer en keuken. Nadat we klaar waren met het interview ging de cameraman nog veel sfeerbeelden van het huis filmen en genoten wij van koffie en een zelfgebakken taart. Vanavond, zaterdag 7 maart, zal mijn interview van 3minuten te zien zijn op RTL4 bij Eigen Huis en Tuin.

Read More

Binti Home Blog in Vtwonen Blogazine met producten uit de webshop

VT Wonen Blogazine Ik ben zo blij, trots en ik voel me super vereerd! Gisteren ontvingen alle abonnees de nieuwste Vtwonen met daarbij een extra uitgave, het Vtwonen Blogazine. Een tijdje geleden werd ik geselecteerd door Vtwonen en Meet the Blogger om deel uit te maken van dit super inspirerende magazine. In het magazine staan selectie bloggers uit Nederland en buitenland met een inspirerend interview en de meest prachtige foto’s. Dit Blogazine is naar alle abonnees verstuurd en niet verkrijgbaar in de winkels. Wél is hij online te bestellen voor € 5,95 via Tijdschrift365.nl en je krijgt hem thuis gestuurd.

Read More

Interview in magazine Ariadne at Home

Blij verrast met dit interview op een volledige pagina in de nieuwste Ariadne at Home! (nr 8 augustus) Een tijdje geleden heeft de redactie mij wat vragen gesteld maar ik wist niet dat het een volledige pagina zou zijn! De Ariadne koos een mooie selectie van beelden die ik maakte voor verschillende projecten. Het beeld links boven fotografeerde ik bij Mieke thuis voor een binnenkijker in de Flair, in het beeld rechts ( midden ) fotografeerde ik een styling setting die ik had gemaakt met producten van Zuperzozial voor Showhome en links onder het beeld dat ik fotografeerde van mijn

Read More

Achter de schermen bij de styling voor Koffietijd

                          Koffietijd – achter de schermen It already has been a week ago when I was live on Dutch television at Koffietijd. I still can’t believe I was really there. It was a great experience and thank you so much for all your kind words and reactions! For this setting I’ve used products from different brands. I really want to show you where you can find these products. First I want to give a big thanks to Basiclabel, HK Living and Friday next for allowing me to use

Read More