Appartement huren in historisch centrum van Lissabon via Way To Stay

Om mij heen zijn verschillende mensen al de vakantie voor het voorjaar aan het boeken. Natuurlijk is de winter erg sfeervol maar stiekem verlangen we alweer naar de zon. Natuurlijk is de winter erg sfeervol maar stiekem verlangen we alweer naar het voorjaar. Dus wat is er dan leuker dan alvast een lang weekend weg boeken naar je favoriete stad? Zo heb ik mijn moeder afgelopen najaar verrast met een stedentrip naar Lissabon.

Read More

Hotelconcept Zoku Amsterdam – wonen en werken in lofts

Een tijdje geleden is er een nieuw concept hotel geopend in Amsterdam, voor locals én voor travelleres. Eén dag voordat het Zoku hotel officieel open ging liep ik al samen met Naomi door dit prachtige nieuwe hotel concept. Waarom de blog nu pas online komt is voor mij ook een vraag, heeft vast iets met planning te maken haha. Maar alsnog deel ik heel graag dit vernieuwde en inspirerende hotelconcept met jullie.

Read More

Stedentrip : Een nachtje weg in Generator Hostel Amsterdam

Wil je jouw stedentrip naar Amsterdam onvergetelijk maken? Ben je op zoek naar een inspirerende plek om te overnachten? En lijkt het je leuk om reizigers van over de hele wereld te ontmoeten? Generator hostel in Amsterdam is een must visit voor een inspirerende, uitnodigende en vooral verrassende overnachting in Amsterdam.

Read More

Bed and breakfast Valencia Mindfulness Retreat

Samen met je beste vriendin ontbijten aan een lange tafel vol home made food. Een uitzicht over de oude straten van Valencia terwijl de zon naar binnen schijnt. En je weet dat er een inspirerende dag te wachten staat… Dat klinkt toch als een droomvakantie?

Read More

Eclectic styled Generator Hostel Paris

Last year I stayed some nights in the eclectic styled Generator Hostel in Paris and I was amazed by the gorgeous interior. I visited Paris like the year before because of Maison et Objet and Paris design week. It was my first time in a hostel and it was a great experience. Beside Paris, Stockholm, Berlin, Kopenhagen and more cities there is now a Generator Hostel in Amsterdam too! Vorig jaar verbleef ik een paar nachten in Generator Hostel in Parijs en ik was meteen helemaal weg van het interieur. Ik bezocht Parijs, zoals elk jaar, voor Maison et Objet

Read More

Traveltip : Where to go in Paris?

De magische stad Parijs. Een stad waar ik elk jaar naar toe ga om Maison et Objet te bezoeken én meteen weer nieuwe plekjes van de stad te ontdekken. Wat ik het liefste doe is gewoon rondlopen en zien waar ik uitkom.. The magical city of Paris. I visit this city every year to discover new places and to visit Maison et Objet. What I love to do is just walk around and see to what places this walk will bring me to.. 

Read More

Weekendje naar Belgie : Overnachten bij B&B Arck in Tielrode

Een bed & breakfast midden in de Belgische natuur en ingericht door een architectenbureau, dat klinkt al als een droom! En dat is het… de droom van interieurarchitecte Nele Vercauteren samen met haar man, architect Bas Wauman, welke dit jaar is uitgekomen in de vorm van bed en breakfast ARCK. Een bed en breakfast ingericht met hedendaags design met Scandinavische en Japanse invloeden en een mooie mix tussen vintage en modern. Samen met mijn vriendin Naomi reed ik naar het zuiden om zelf een kijkje te gaan nemen…

Read More

Citytrip Valencia : Bed and Breakfast ABCYou in Russafa

Citytrip Valencia  De afgelopen week was ik samen met mijn goede vriendin Naomi in Valencia. Ik ken haar van de opleiding Artemis styling academie en sinds de toelatingsdag zijn we onafscheidelijk. Onze gezamenlijke liefde voor mooie producten, styling en creativiteit bindt ons. Maar ook zeker onze karakters zorgt voor een mooie en dierbare vriendschap.  Een inspirerende citytrip naar Valencia leek ons dan ook echt een goed idee! Een tijdje geleden kwam ik de Bed and Breakfast ABCYou tegen op Instagram en nadat we een kijkje hadden genomen op de website hebben we meteen geboekt! Wouter en Daphne zijn de trotse eigenaars van deze Bed&Breakfast

Read More