Restyling van mijn hal met Van Gogh behang van BN Wallcoverings

Op mijn instagram deel ik geregeld foto’s van mijn huis, waaronder mijn hal/entree. Maar naast deze hal heb ik ook nog een hal, ook wel de bijkeuken, aan de achterkant van mijn huis. Vanuit de woonkamer kan je via deze hal/bijkeuken naar de keuken, douche, toilet en naar het achterplaatsje. De wanden waren allemaal wit en ik had er, tot een paar weken geleden, niet zoveel aandacht aan besteed. Maar na de restyling van mijn logeerkamer heb ik de smaak te pakken en wil ik alle ‘vergeten’ ruimtes in huis een restyling geven. En dat is juist zo leuk om te

Read More

Kleurinspiratie : Contrasten in de gang

Een nieuw item op mijn blog : kleurinspiratie. Kleur staat centraal in alle interieurprojecten die ik doe. Ik denk graag in kleurencombinaties en het creëren van een balans. Daarom in deze nieuwe blogcategorie veel inspiratie op het gebied van kleur. Probeer eens anders naar kleur te kijken. Door de vier kleurencirkels op de foto te plaatsen probeer ik jullie te laten zien welke kleuren gebruikt zijn in de foto. Dit kleurenpalet van cirkels is dan ook een fijne manier om de kleuren door te voeren in de rest van de ruimte of andere ruimtes.

Read More

Trappen met een verhaal

‘S ochtends als ik wakker word is dit het eerste wat ik zie als ik naar beneden loop. Een witte trap met het zonlicht dat de keuken in schijnt. Gisteren liet ik op instagram al zien dat ik de kleuren heb uitgekozen voor mijn ronde tafel in de keuken. Op dit moment zit ik aan deze ronde tafel, wat een fijne plek om de dag te beginnen!

Read More