Styling trends voor de aankleding van een bruiloft

Vorige week was ik samen met mijn vriendin Naomi naar het evenement ‘Engaged’. Waarom? Omdat mijn allerliefste vriendin verloofd is met haar vriend Patrick, yeey! Ik ben echt super blij voor ze en nu natuurlijk mee genieten van alle bruiloft inspiratie. Daarom hebben wij vorige week een bezoek gebracht aan de Lijm en Cultuur fabriek in Delft waar het twee-jaarlijks event ‘Engaged’ plaats vond. Wat een prachtige inspirerende locatie met een goede selectie aan bedrijven en merken op het gebied van trouwen. Van de jurk tot heerlijke taarten, verschillende fotografen en een videograaf, van alles wat. De perfecte plek voor

Read More

Vtwonen huis op de vtwonen en designbeurs 2016

Vandaag is alweer de laatste dag van de Vtwonen en designbeurs in de Rai Amsterdam. De hele week was dit dé plek om wooninspiratie op te doen. Heb jij een kijkje genomen in de bloggerkamers bij Flexa waarvan ik er één heb mogen inrichten? Of heerlijk genoten van het prachtige, zoals elk jaar weer, Vtwonen huis? Maar ook vele merken hebben hun best gedaan de bezoekers weer te inspireren.

Read More

Video : Met Flexa op persreis naar London

In deze blog deel ik graag de vlog met jullie welke ik heb gemaakt van de persreis met Flexa naar Londen afgelopen maandag en dinsdag! Zoals ik al op instagram deelde ben ik samen met Odet en Laura van Flexa naar London afgereist om daar Elisah van Interiorjunkie te ontmoeten en twee hele gezellige dagen te hebben gehad. Overigens de kleur van de deur op bovenstaande foto is ook de kleur Denim Drift, weer een hele andere uitstraling!

Read More

Ikea Catalogus 2017 launch midden in het maisveld

De lancering van de nieuwste Ikea catalogus is elk jaar weer een feestje. Voor de presentatie van de nieuwe collecties en de nieuwe catalogus wordt de pers elk jaar uitgenodigd op weer een nieuwe bijzondere plek. Ikea Catalogus 2017 Vorig jaar waren we uitgenodigd op een bijzonder terrein in Amsterdam voor de Ikea catalogus 2016 presentatie. We konden de collecties in verschillende bunkers  bewonderen. Dit jaar werden we uitgenodigd op het platteland. Grappig genoeg echt vlakbij mijn huis, namelijk in Nieuwveen. Helaas was het weer echt dramatisch waardoor we door de modder naar het event toe liepen. Maar wauw(!) wat

Read More

Winners Swiss Sense give away

Thank you for joining the Swiss Sense giveaway! In this blog I annouche the four winners of the Creamy Cotton bedcovers. Who are the winners…? Bedankt voor het meedoen aan de Swiss Sense giveaway! Vier van jullie maakten kans op het Creamy cotton dekbedovertrek. Heb jij gewonnen..?

Read More