Bed and breakfast Valencia Mindfulness Retreat

Samen met je beste vriendin ontbijten aan een lange tafel vol home made food. Een uitzicht over de oude straten van Valencia terwijl de zon naar binnen schijnt. En je weet dat er een inspirerende dag te wachten staat… Dat klinkt toch als een droomvakantie?

Read More

Modern spaans interieur bij BlueBell Coffee in Valencia

Het is alweer precies een jaar geleden dat ik samen met mijn beste vriendin Naomi heerlijk koffie aan het drinken was bij BlueBell coffee in Valencia. Toen wij door de wijk Ruzafa liepen zagen wij dit gele gebouw mooi entree, wij waren erg benieuwd wat er zich achter deze gietijzeren deuren bevond. Jij ook?… [ English below ]

Read More

Valencia restaurant tip : La Mas Bonita in Valencia

Citytrip Valencia Nog op zoek naar een leuke citytrip deze zomer? Dan is Valencia écht een aanrader! Deze prachtige Spaanse stad bruist van de mooie inspirerende plekken, verschillende wijken, ruim  strand en een mooi oud centrum. Vorig jaar ben ik hier samen met mijn beste vriendin Naomi geweest en maakte ik al deze travelvideo én schreef ik deze blog over Bed and Breakfast ABCYou. Deze B&B wordt gerund door een Nederlands stel en zit op een fijne locatie vlakbij de wijk Ruzafa. 

Read More

Travelvlog (videoblog) : Citytrip Valencia Spain (1)

Graag deel ik met jullie de eerste travelvlog over mijn citytrip naar Valencia samen met mijn vriendin Naomi ( @naokies). In een serie vlogs laat ik jullie zien wat wij hebben gezien in deze prachtige Spaanse stad en vooral wat echt een must visit is voor jouw trip naar Valencia. Naast de video hieronder ook nog wat eerste reistips!

Read More

Citytrip Valencia : Bed and Breakfast ABCYou in Russafa

Citytrip Valencia  De afgelopen week was ik samen met mijn goede vriendin Naomi in Valencia. Ik ken haar van de opleiding Artemis styling academie en sinds de toelatingsdag zijn we onafscheidelijk. Onze gezamenlijke liefde voor mooie producten, styling en creativiteit bindt ons. Maar ook zeker onze karakters zorgt voor een mooie en dierbare vriendschap.  Een inspirerende citytrip naar Valencia leek ons dan ook echt een goed idee! Een tijdje geleden kwam ik de Bed and Breakfast ABCYou tegen op Instagram en nadat we een kijkje hadden genomen op de website hebben we meteen geboekt! Wouter en Daphne zijn de trotse eigenaars van deze Bed&Breakfast

Read More