My painted chairs and table with Flexa creations

Na een fijne dag in het Flexa House of Colours (hierover later meer) in Amsterdam deel ik hierbij toepasselijk het resultaat van mijn tafel en stoelen die ik afgelopen week heb geverfd. In deze eerdere blog toonde ik de ongeverfde stoelen en tafel die ik via Marktplaats had gevonden. De kleuren uit de Creations lijn van Flexa had ik uitgekozen in een matte lak uitvoering. 

Ik ben ontzettend blij met het (kleurrijke) resultaat. Ik houd van aardetinten en kleur en dit palet komt goed tot zijn recht in deze witte keuken. Ik heb gekozen voor de kleuren Caramel Fudge, Cafe Latte, Retro Vibe en Bakery Brown. Het zijn verschillende kleuren bij elkaar maar door de matte natuurlijke uitstraling vind ik het prachtig met elkaar matchen. De tafel heb ik de kleur Sandy Beach gegeven. Achter de tafel heb ik een baan kurk opgehangen waar ik wat recepten op heb geprikt. En in de vensterbank wat verschillende (vet)planten en cactussen in terracotta potten voor wat extra natuurlijk groen.

Ik vind dit echt een heerlijke plek om de dag te beginnen met een kop koffie en een gezond ontbijt.  Wat vinden jullie van het resultaat? Fijne avond!


Here I like to share the results with you of my table and chairs I painted last week. Today I’ve had a great day at the Flexa House of Colours, more about this alter. In this previous blogpost I showed the unpainted chairs and table I had found online at Marktplaats. I’ve chosen some colours (in matt lacquer) from the Creations collection from Flexa. Im really happy with the (colourful) result. I love earth tones and this colour palette really stands out in this white kitchen. I’ve chosen the colours Caramel Fudge, Cafe Latte, Retro Vibe and Bakery Brown. The table I gave a more neutral colour, Sandy beach. Behind the table I put a stroke cork on the wall where I pinned some recipes on. In the window I put some different plants in terracotta pots for some natural greenery. This place is really nice to start my day with a cup of coffee and some healthy breakfast. What do you think of the result? Have a good night!

Ontwerp, styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Bewaren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *