XL plant shopping at Wildernis Amsterdam

Bijzondere planten shoppen bij Wildernis Amsterdam ©BintiHome
What happens when I walk into my favorite urban plant store in Amsterdam…?

Wat er gebeurd als ik mijn favoriete planten winkel in Amsterdam binnen loop?

Bijzondere planten shoppen bij Wildernis Amsterdam thuis ©BintiHome
…Then I’ll take a lot of beauties home with me! :)

…Dan neem ik een aantal prachtige exemplaren mee naar huis! :)

Wildernis Amsterdam

Last year I have shared a lot of photo’s on my blog about this urban store Wildernis Amsterdam. Read that blog to know more about the store but for now I am very happy with the new beauties I took with me home! The two bamboo plants for my front garden ( easy to take care off ), the big tree is the Pachira Aquatica. The first moment I saw that little ‘tree’ I was immediately in love. I didn’t think about the fact if it would fit in my car, but lucky me it did! The small one next to it on the ground is Cyperus Papyrus Green gold. I just love the hanging planter with the Chlorophytum comosum. Looks cute right here in front of my door? But ofcourse I took them with me inside and will find a nice spot for them now in my home. Will share some photo’s soon!

Het afgelopen jaar heb ik veel foto’s gedeeld op mijn blog van de prachtige winkel Wildernis Amsterdam. Lees in deze blog meer over de winkel. Ik ben ontzettend blij met de prachtige exemplaren welke ik mee heb genomen naar huis! De twee bamboe planten zijn voor mijn voortuin ( makkelijk om te verzorgen), de grote boom is de Pachira Aquatica. Ik zag deze boom meteen al bij binnenkomst en was er meteen weg van! Niet nagedacht of het wel in mijn auto past, maar uiteindelijk past het natuurlijk perfect. Als ik iets wil meenemen, dan krijg ik dat niet meer uit mijn hoofd haha. De kleine plant op de grond is de Cyperus Papyrus Green gold. Ik ben helemaal weg van de hanger met daarin de plant Chlorophytum Comosum. Ziet er super leuk uit hé zo bij mijn voordeur? Maar natuurlijk heb ik ze meegenomen naar binnen en ga ik nu eens bedenken waar ik ze allemaal ga neerzetten. Ik zal binnenkort wat foto’s delen!

Visit Wildernis Amsterdam at Bilderdijkstraat 165F in Amsterdam.

Stadswinkel urban jungle aBijzondere planten shoppen bij Wildernis Amsterdam ©BintiHome

Cactus verzameling Bijzondere planten shoppen bij Wildernis Amsterdam ©BintiHome

Bijzondere planten shoppen bij Wildernis Amsterdam ©BintiHome

Bijzondere planten shoppen bij Wildernis Amsterdam ©BintiHome

Foto’s : Souraya Hassan, Binti Home ( Iphone )

 

Bewaren

Bewaren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*