Binnenkijker Zeist in Wonen Landelijke Stijl 2013

Vorig jaar zomer fotografeerde ik de prachtige woning van Rob & Hanneke in Zeist. Het huis hebben ze helemaal zelf laten bouwen naar hun eigen wensen en smaak. Hanneke houd van stylen en veranderd het interieur daarom vaak met nieuwe accessoires, andere kleuren of een toevoeging van nieuwe meubels. Een sfeervol, warm en persoonlijk interieur waar Rob & Hanneke met hun drie kinderen wonen. Ik ben erg blij met de productie, de woning is mooi uitgelicht. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt? 

 

 

Ook nog een leuke vermelding voor Binti Home in het interview met de Rob en Hanneke. Binnenkort ga ik dus weer naar Zeist om advies te geven voor de kelder. Uiteraard zal ik het resultaat van dit project met jullie delen.

Fotografie & Styling: Souraya Hassan | Binti Home

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *