Styling with pastels and spring vibes in my home with KAAT Amsterdam

  A little while ago I got to know the brand KAAT Amsterdam and I love their collection of cushions and plaids. As you might know I love to work with textils in my styling and interiorprojects. Kort geleden ontdekte ik het merk KAAT Amsterdam en ik ben helemaal weg van de mooie kussens en plaids. Zoals jullie weten ben ik helemaal weg van textiel en gebruik ik dit ook graag in mijn styling,- en interieurprojecten.

Read More

Shop my home | XL Hometour

Na de uitgebreide hometour video van gisteren deel ik vandaag een Shop My Home blog. In deze blog zal je bijna alle verschillende hoeken in mijn huis zien mét alle adressen waar je de producten kan kopen. Veel shopplezier! After yesterday’s hometour video I would like to share a Shop My Home blog today. In this blog you’ll see almost all the corners in my home with all the links where to shop these products. Enjoy shopping!

Read More

Livingroom inspiration with black, white and pastels

Een favoriete combinatie dat altijd werkt, pastelkleuren met wit, zwart en grijstinten. Een kleurencombinatie wat je veel tegen komt in interieurs maar wat je steeds op een eigen manier kan invullen om zo toch een eigen woonstijl te creëren. A favorite combination always works is pastel colors with white, black and gray tones. A color combination that you find in many interiors but you can always add your own touch to create your own living style.

Read More

Vtwonen en designbeurs 2015 | Het vtwonen huis

Het is alweer een week geleden dat de vernieuwde Vtwonen en designbeurs plaats vond in de Rai Amsterdam. Van de week deelde ik al het resultaat van de Flexa stand waarvoor ik in samenwerking met Flexa, het ontwerp, de coördinatie en de styling heb gedaan. Een prachtig project waar ik ontzettend trots op ben. Terwijl wij de stand aan het opbouwen waren gebeurde er om ons heen ook van alles en kwamen er de meest mooie stands en huizen tot leven. Zo ook het vtwonen huis…

Read More

Stylingtip | Planten geven je interieur sfeer

Ik hou van groen in huis. Mijn hele huis staat vol met planten in verschillende maten. Bijna in elke ruimte staat er wel weer een mooie groene erecatcher. Het geeft je interieur zoveel sfeer en leven. In deze blog laat ik je verschillende plekken in huis zien waar mijn planten staan.

Read More

Binnenkijker | Heerlijk wonen op een woonboot vlakbij het centrum van Amsterdam

Wonen op een woonboot vlakbij het centrum van Amsterdam. Een woondroom? Dat zeker! Deze droom is uitgekomen voor Annelies en haar gezin. Sinds vijf jaar wonen ze in deze zelfontworpen woonboot op 10 minuten afstand van het centrum van Amsterdam. Ik mocht deze unieke woning fotograferen voor de Flair welke vorige week in de winkels lag. Altijd leuk om weer een binnenkijker in een tijdschrift te zien staan waarvoor ik de styling en fotografie heb gedaan.

Read More

Binnenkijker : Met mijn huis en studio in de Flair

Vorige week stond ik met mijn eigen huis in de Flair. Ik fotografeer regelmatig binnenkijkers voor o.a. de Flair en Vtwonen en nu was mijn eigen huis aan de beurt. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, de Flair heeft een mooie beeldselectie gemaakt en het interview, geschreven door Eva Lunshof, is ook erg leuk. Het is echt mijn eigen persoonlijke verhaal geworden. Omdat de Flair een weekblad is ligt het al niet meer in de winkels maar daarom hier de online versie! Ik ben erg benieuwd wat jij van het verhaal vindt.

Read More

Binnenkijken in een modern en vintage interieur in de Vtwonen

Ik deelde al eerder een foto op instagram van dit prachtige huis van Kirsten en Sander uit Vleuten. Zij wonen samen met hun dochter Livia in dit huis welke ik vorig jaar heb gefotografeerd. Dit huis staat nu in laatste Vtwonen (december) met een aantal foto’s pagina groot, super trots! Het huis heeft net  een grote verbouwing gehad en dochter Livia kan inmiddels lopen. Volg Kirsten hier op instagram. Benieuwd naar alle foto’s van deze reportage? De Vtwonen ligt nog tot 23 december in de winkel. Wat is jouw favoriete foto uit deze publicatie? 

Read More

Eigen Huis en Interieur woonpaviljoen op de Woonbeurs

Naast de nieuwe collectie van Eigen Huis en Interieur stonden ze ook met een eigen woonpaviljoen op de Woonbeurs. Dit woonhuis heeft een luxe en eclectische uitstraling met het gebruik van mooie rijke materialen, combinatie van glans en matte oppervlakten en bijvoorbeeld die prachtige tegels van Ceramiche Refin in de keuken. Ik vond vooral het kleurgebruik in de slaapkamer echt fantastisch met de paarse wand en het mosgroen en rood/geel accenten. Wauw! Ook het gebruik van veel groen en oosterse invloeden spraken mij erg aan. Ik raak erg geïnspireerd door deze kleuren en de prachtige producten! Wat vind jij van

Read More

Binnenkijken bij Agata van Rafa-kids in het tijdschrift 101 woonideeën van deze maand

In het tijdschrift 101 woonideeën ( nr.09) van deze maand staat het huis van Agata en haar gezin uit Rotterdam. Ik fotografeerde deze binnenkijker vorig jaar zomer al. Een prachtig huis dat ik binnenkort zeker verder zal uitlichten hier op de blog. De 101 woonideeën ligt nu in de winkel met een uitgebreide reportage over deze woning. Ook de bedden die Agata en haar man ontwerpen voor hun eigen label Rafa-kids worden mooi uitgelicht. Heb jij de 101 woonideeën al in huis?

Read More