Shoppingtip : Gekaapt Amsterdam

Ik vind het heerlijk om te shoppen en met name in conceptstores of popupshops. Hier vind je vaak unieke producten, handgemaakt of een tijdelijke collectie. Niets is leuker dan wat unieke producten shoppen voor in huis. Net voordat ik naar Egypte ging heb ik een rondje gemaakt door Amsterdam om verschillende inspirerende winkels te bezoeken. En één daarvan was Gekaapt Amsterdam.

Read More

Hay House Amsterdam

Je zou toch elke dag wakker kunnen worden terwijl je uitkijkt over de prachtige grachten van Amsterdam door deze fantastische hoge ramen. Daglicht vind ik een heel belangrijk onderdeel in huis. Het laat alles er zo mooi uitzien en het ‘licht’ je interieur erg mooi uit. Geloof je mij als ik vertel dat deze foto niet in een woonhuis is gemaakt maar de vernieuwde Hay store ofwel Hay House Amsterdam?

Read More

Hotelconcept Zoku Amsterdam – wonen en werken in lofts

Een tijdje geleden is er een nieuw concept hotel geopend in Amsterdam, voor locals én voor travelleres. Eén dag voordat het Zoku hotel officieel open ging liep ik al samen met Naomi door dit prachtige nieuwe hotel concept. Waarom de blog nu pas online komt is voor mij ook een vraag, heeft vast iets met planning te maken haha. Maar alsnog deel ik heel graag dit vernieuwde en inspirerende hotelconcept met jullie.

Read More

Stedentrip deel 2 : Een weekend in Amsterdam

Amsterdam, een stad waar ik heel graag kom. Voor mijn werk, voor het ontdekken van nieuwe spots en heerlijk rondkijken in de mooiste interieur en lifestyle winkels. Maar een tijdje geleden besloot ik om Amsterdam weer eens te bezoeken als ‘local’ en twee dagen de stad te verkennen.

Read More

Stedentrip : Een nachtje weg in Generator Hostel Amsterdam

Wil je jouw stedentrip naar Amsterdam onvergetelijk maken? Ben je op zoek naar een inspirerende plek om te overnachten? En lijkt het je leuk om reizigers van over de hele wereld te ontmoeten? Generator hostel in Amsterdam is een must visit voor een inspirerende, uitnodigende en vooral verrassende overnachting in Amsterdam.

Read More

Interiortrends brass and planthangers at Misc conceptstore Amsterdam

Brass is dé interieurtrend van 2016, waar je voorheen veel koper zag zal je dit jaar steeds meer producten in brass of ‘goudlook’ zien. Houd je net als ik van brass in combinatie met planten? Breng dan zeker een bezoekje aan Misc conceptstore in Amsterdam! The interiortrend for this year is brass. In previous year we saw a lot of copper but this year you’ll going to see a lot of products in brass or goldlook. Do you like brass and plants as much as I do? You should visit Misc conceptstore in Amsterdam!

Read More

De nieuwe winkel Wildernis in Amsterdam maakt de stad groener

Ken je dat gevoel? Dat je een winkel binnenloopt en dat je meteen blij wordt door de sfeer en producten? Dat had ik toen ik de Wildernis in Amsterdam binnenliep. Ik zag deze fantastische winkel al voorbij komen op instagram en stond hoog op mijn lijstje om langs te gaan. Uiteraard niet weg gegaan met lege handen… Know the feeling? You walk into a store and you will be immediately delighted by the atmosphere and products? I had this feeling when I walked into the Wildernis store  in Amsterdam. I saw this fantastic store already pass by on instagram and was

Read More

Mobilia Amsterdam

Yeey! Nog 1 dag werken en dan is het alweer weekend. Wat gaan die weken toch snel. Tijd voor weer een leuke shoptip waar jij dit weekend wellicht naar toe kan gaan! Dit keer Mobilia in Amsterdam.

Read More

Amsterdam

”Haven’t been everywhere, but it’s on my list” (Propertyof). Dit soort dagen vind ik heerlijk! In mijn werk ben ik vrij om te gaan en staan en kan ik mijn dagen vrij indelen. Zo zijn er natuurlijk weken waarbij het ontzettend druk is. Zoals de afgelopen twee weken. Ik was bezig met een project voor de persdag/bloggersdag van Flexa. Hiervoor heb ik het ontwerp gemaakt, de shopping, coördinatie én twee ruimtes ingericht. Deze twee weken was ik non stop aan het werk.

Read More